Fudbal

JOVIĆ BI MOŽDA MOGAO DA IDE NA OLIMPIJSKE IGRE! Pojavio se snimak iz Beograda, ovo se čekalo

Nikola Jović sve je bliži tome da ide na Olimpijske igre, sjajan snimak stiže iz Beograda.

Izvor: Twitter/printscreen/@KSSrbije

Nikola Jović ipak ide na Olimpijske igre! Košarkaški savez Srbije objavio je snimak sa treninga reprezentacije i na njemu se nalazi igrač Majamija. Ono što i te kako raduje jeste to što se vidi kako trči, zakucava, pogađa za tri. To su definitivno fantastične vijesti.

Posebno ako se uzme u obzir da su se prije nekoliko dana pojavile spekulacije da je doživio težu povredu zgloba i da će vjerovatno da propusti najveću sportsku smotru. Snimak koji je stigao definitivno je ohrabrio i Svetislava Pešića i "orlove".

Pored njega na kratkom klipu vidi se i snimak reprezentacije iz Abu Dabija. Napravljena je komplikacija na kojoj pokazuju dijelove treninga reprezentativaca koji su u Abu Dabiju i koji će igrati mečeve protiv Australije (utorak) i Amerike (sreda) u sklopu priprema za Olimpijadu.

Nikola je u nedavnom intervjuu za MONDO priznao da je njegov nastup ugrožen, ali da se nada da će uspjeti da pobijedi vrijeme i povredu. Vijesti su dobre, bar za sada. "Iskreno, mislim da su dijelom ugrožene. Ne znam detaljno kada ću moći sve da krenem da radim, nadam se da ću uspeti da se izliječim na vrijeme", rekao je Jović.