Fudbal

DUŠAN TADIĆ KOD MURINJA: Pogledajte prvi susret kapitena Srbije sa "Posebnim"

Kapiten reprezentacije Srbije počeo je da radi zajedno sa Žozeom Murinjom u Fenerbahčezu

Izvor: instagram/fenerbahce

Kapiten reprezentacije Srbije Dušan Tadić priključio se pripremama Fenerbahčea poslije kratkog odmora nakon Evropskog prvenstva. Prethodnih dana je srpski as objavljivao fotografije sa odmora, a u četvrtak je njegov klub objavio video-snimak sa treninga na kojem se vidi da ga je na terenu dočekao novi trenera Fenera, Žoze Murinjo.

Slavni Portugalac predvodiće ekipu u kvalifikacijama za Ligu šampiona od 23. jula, kada će početi dvomeč protiv švajcarskog Lugana na "Stazi pratilaca", kojom ka najjačem takmičenju ide i Partizan, kroz dvomeč protiv Dinamo Kijeva.

Dok se Tadić priključuje Fenerbahčeu, Fudbalski savez Srbije zvanično je potvrdio da će selektor Dragan Stojković Piksi ostati, a to svakako smanjuje mogućnost da šef struke "orlova" i dosadašnji kapiten nastave zajedno. To je logično zaključiti poslije Tadićevih burnih medijskih istupa u Njemačkoj, gdje je u dva navrata javno iskazivao nezadovoljstvo svojom minutažom, statusom rezerve protiv Engleske i Danske...

Dušan Tadić (35) biće ove subote od 18.30 dio Fenera na prijateljskoj utakmici protiv Strazbura u Gracu, mada je pitanje koliko će u njoj igrati, s obzirom na to da se tek priključio saigračima. Pogledajte njegov prvi trening sa Fenerom na startu nove sezone: