Fudbal

HOĆE LI DA ODE IZ ZVEZDE ZBOG ŽENE: Ponuda stigla na "Marakanu", ali postoji jedan problem

Piter Olajinka navodno želi da ode iz Crvene zvezde i da se vrati u Češku.

Izvor: MN Press

Piter Olajinka (28) mogao bi vrlo brzo da napusti Crvenu zvezdu i da se vrati u Češku. Prije oko mjesec dana pojavila se informacija da Slavija Prag želi da ga dovede i da srpski klub za to traži šest miliona evra. Situacija se nije promijenila od tad, ali je navodno sada Zvezda spremna da smanji traženu sumu.

Prema informacijama "Mozzartsporta" crveno-bijeli traže četiri miliona evra od Slavije, ali češki tim nudi samo 1,5 miliona evra. Razlika između te dve cifre je ogromna, pa je pitanje da li će klubovi uspjeti da pronađu zajednički jezik. Dodatni problem za tim sa "Marakane" je to što igrač navodno želi da se vrati u Češku iz porodičnih razloga, jer je njegova supruga vezana za Prag...

Od dolaska Vladana Milojevića Olajinka je bio jedan od važnijih igrača u ekipi i očekivalo se da će biti prva opcija i u novoj sezone. Problem je nastao zbog povrede primicača, tako da na prijateljskim mečevima u Rusiji nije igrao. Ostaje da se vidi hoće li biti u istom dresu i naredne sezone. Inače, on je upravo iz Slavije došao u Zvezdu prošlog ljeta i u Pragu je igrao pet godina.