Fudbal

TADIĆ: ZASLUŽIO SAM BOLJI TRETMAN

Autor Balša Janković

Otkrio je iskusni fudbaler da nije zadovoljan tretmanom koji je imao na ovom prvenstvu, jer kako kaže, mogao je mnogo više da pruži svojoj ekipi...

Izvor: Revierfoto / imago sportfotodienst / Profimedia

Posle remija sa Danskom i eliminacije sa Evropskog prvenstva, utiske je iznio kapiten reprezentacije Srbije, Dušan Tadić:

Otkrio je iskusni fudbaler da nije zadovoljan tretmanom koji je imao na ovom prvenstvu, jer kako kaže, mogao je mnogo više da pruži svojoj ekipi...

"Kako je ovo teško. Samo sekund, izvinite. Pa dobro, eto, ajde. Mislim da sam zaslužio bolji tretman da bih mogao više da pružim ekipi zato što sam ja timski igrač i hoću da pomognem timu. Nisam ja bitan u ovoj priči, bitno je šta donosiš na terenu" - rekao je Tadić i potom dodao:

"Mislim da sam igrao više da bih mogao da pružim više, odluka je takva, moram da je poštujem. Gledam, evo za Hrvatsku je Modrić tri godine stariji od mene, a skoro svaku utakmicu je na terenu. Igram koliko treba da igram, koliko mi kažu i ja ću da poštujem" kazao je Tadić.

Ponovo je Tadić pričao o utakmici protiv Engleske i njegovom ulasku sa klupe...

"Tu utakmicu nisam počeo, bilo mi je krivo, ali nebitan sam ja. Na poluvremenu se kaže ulazite ti i Ilić, dajem pun gas i onda taman da uđem, kaže mi samo ulazi Ilić, a ti odmori. Ne znam, onda je normalno da ćeš biti povrijeđen. Nisam želio nikoga da uvrijedim, ja to mislim i mislim da to nije loše. Možda to nekome zvuči arogantno, ali sam samo htio da preuzmem odgovornost na sebe i da nekome dam primjer, nije bio cilj da ja nekome nešto govorim... Drugi su tu da pričaju, možda eto samo taj dio.