Fudbal

NADAL SKAČE I SLAVI, BODIROGA U NEVJERICI: Kamere uhvatile hit reakcije na stadionu (VIDEO)

Autor Nemanja Stanojčić

Rafael Nadal proslavljao je pobjedu Real Madrida ispred Dejana Bodiroge.

Izvor: Printscreen/Twitter/Real Madrid info

Real Madrid i Barselona odigrali su spektakularan meč na "Santijago Bernabeu" koji je završen pobjedom domaćina u samoj završnici. Džud Belingem postigao je gol za pobjedu u 90. minutu (3:2) i izazvao erupciju na tribinama. Tamo su bile i mnoge poznate ličnosti iz raznih sfera, uz dosta sportista.

Novak Đoković bio je tu, kao i Rafael Nadal. Upravo su mnogi pratili reakciju španskog tenisera, pošto je poznato koliko voli Real. U momentima kada je Belingem dao gol za trijumf Rafa je skočio i počeo da proslavlja, tik pored njega sjedio je Dejan Bodiroga. Legendarni srpski košarkaš, a sada predsjednik Evrolige bio je vidno razočaran. Jasno je da je kao bivši igrač Barselone navijao za Ćavijev tim, pa mu je sve to teško palo.

Vidi se momenat u kom Bodiroga podiže ruke i razočarano reaguje na primljeni pogodak. U isto vreme Nadal slavi pobjedu i najverovatnije titulu. Real sada ima 11 bodova prednosti na 6 kola pre kraja i samo čudo može da ga spreči da dođe do trofeja.

Što se Rafe tiče on će igrati na turniru u Madridu, očekuje se da isto bude i sa Karlosom Alkarazom koji je takođe bio na stadionu. Za razliku od njih Đoković se povukao sa turnira i neće se sa njima boriti na madridskoj šljaci. Očekuje se da će Srbin igrati na Mastersu u Rimu pred Rolan Garos.