Kao rende!

KAPITEN SRBIJE SE SKINUO NA JAHTI, A PRATIOCI U TRANSU! Dušanove trbušnjake SVI komentarišu!

Autor Dušan Ninković

Srpski fudbaler Dušan Tadić odmor provodi u Grčkoj, a sa jahte šalje fotografije svojih nevjerovatnih trbušnjaka.

Izvor: Instagram/dusantadic/printscreen

Pauza između dve sezone jedini je period kada fudbaleri najboljih evropskih timova mogu da iskoriste vrijeme i sa porodicom odu na godišnji odmor. Odande, naravno, bude mnogo fotografija sa luksuznih destinacija, plaža i jahti - tako smo saznali da Dušan Vlahović ima odlične pregovaračke sposobnosti kada je u pitanju ubjeđivanje plavuše da pristane na vožnju sa njim ili da Luka Modrić dane provodi u okolini Dubrovnika, na luksuznom plovilu koje krstari Jadranom. Kod Dušana Tadića je situacija nešto drugačija - on je svojim pratiocima na druptvenim mrežama pokazao da je u Grčkoj, ali su oni mogli da vide i nestvarne trbušnjake srpskog fudbalera.

"Sunce, more i raj u Grčkoj", glasi opis koji je kapiten fudbalske reprezentacije Srbije napisao uz dve fotografije sa jahte, ali tekst ovog puta nije bio u prvom planu. Pogledajte kako izgleda Dušan Tadić:

Ovo nije prvi put da Dušan Tadić ispozira sa malo odjeće na sebi! Pre nešto više od godinu dana, tačnije sredinom maja 2022. godine, vidjeli smo sa saigračem Nikolasom Taljafikom na drugom kraju sveta, gde je bilo primetno da kapiten Srbije izgleda mnogo bolje od kolege. U kakvoj je formi primetno i kada tokom proslave gola ili na kraju utakmice skine dres, a na vidjelo dođu izraženi trbušnjaci.

BONUS VIDEO: