Pao...

LUKA JOVIĆ JE NAJGORI FUDBALER FIORENTINE! Ovaj tekst sve govori, razlog očajne forme je čak i Dušan Vlahović!

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Španski novinar Viktor Gomez detaljno je analizirao igre Luke Jovića u Fiorentini i nije imao lepe reči za napadača Srbije.

Izvor: Profimedia/Independent Photo Agency/Alamy Live News

Španski "As" nije štedeo Luku Jovića dok je igrao za Real Madrid, a i sada ga prati. Novinar Viktor Gomez napisao je jako kritičan tekst o srspkom napadaču pod naslovom "Luka Jović, najgori igrač Fiorentine". 

Jović ove sezone ne uspeva nikako da postiže golove i u Seriji A je uspeo da postigne tek tri gola, a za igrača koga je Real Madrid platio 63.000.000 eura to je zaista premalo. U Realu je dao samo tri gola, ali ni u Seriji A ne blista, mada mnogi smatraju da će ipak tu spasiti karijeru.

"Srbin se nije adaptirao na Firenci u nastavlja da bude najmanje koristan u timu. U Madidu su se nadali da će povratiti deo ulaganja kroz naredni transfer Jovića, ali njegove igre ne pomažu tome. Došao je sa idejom da bude najbolja verzija sebe u julu, a sedam meseci kasnije apsolutno nije ispunio ničija očekivanja", navodi Viktor Gomez u svom tekstu.

Iako u svim takmičenjima ima osam postignutih golova, on je prema statističkim podacima najgori fudbaler tima iz Firence i zbog toga su već sada hteli da ga prodaju.

"Jović je u Firenci bio pod pritiskom da zameni Vahovića, a nije uspeo ni izbliza da zaigra kao sadašnji napadač Juventusa. Zbog njegove plate od 3.000.000 eura i zbog upitnih nastupa Fiorentina je razmišljala da ga proda zimus. Kada se pogleda napredna statistika i podaci veštačke inteligencije Jović je igrao Fiorentine koji najmanje donosi na terenu", ističe se u tekstu "As"-a. 

Sada, navodi se u tekstu, Jović prema zvaničnim podacima vredi svega 13.000.000 eura, čak 50.000.000 manje od onoga koliko ga je Real Madrid platio.

Tagovi