Haos

RONALDO NASTAVLJA DA VREĐA - VEJN RUNI JE PACOV: Kristijano se ne zaustavlja, isplivala SKANDALOZNA izjava o ex saigraču

Autor Kristina Milović Izvor mondo.rs

Kristijano Ronaldo je vređao i Vejna Runija u intervjuu.

Izvor: Twitter/Ceice/YouTube/Manchester united

Kristijano Ronaldo je u šokantnom intervjuu nastavio da napada mnoge, pa je tako udario i na svog bivšeg saigrača, nekadašnjeg kapitena Vejna Runija. Nije mu oprostio to što ga je Englez kritikovao i nazvao ga je javno "pacovom".

U razgovoru sa engleskim novinarom Pirsom Morganom, Ronaldo je u kratkom dijalogu veoma uvredljivo govorio o jednom od najboljih ostvrskih fudbalera u istoriji. Ovako je pričao kroz osmeh:

  • - "Ronaldo, da li imaš više funti u banci ili više pratilaca na Instagramu?" (497 miliona)
  • - "To je dobro pitanje. Verovatno je sličan broj, ne znam", nasmejao se Portugalac.
  • - "Samo hoću da istaknem da bi Runi mogao da te mrzi još više".
  • - "Ne samo on. Zamisli sve ostale pacove koji će me takođe kritikovati, ali dobro je i dalje biti 'Broj jedan'", rekao je Portugalac kroz široki osmeh i sigurno će naljutiti mnoge.

Ranije objavljenim delovima ovog intervjua Ronaldo je sebi praktično zatvorio vrata Mančester junajteda, gde već skidaju njegove slike sa stadiona. Na veoma ružan način govorio je o klubu, menadžerima, upravi i to nije dobro primljeno ni među njegovim saigračima, pa ostaje da se vidi gde će "CR7" nastaviti karijeru posle Mundijala, jer je izvesno da na Old Traford više nije dobrodošao.

Kada su u pitanju on i Runi, svojevremeno članovi strašnog napadačkog tandema u Junajtedu, Portugaca su očigledno do koske uvredile izjave Engleza da Portugalac postaje smetnja za klub.