Fudbal

ZVEZDA VEĆ NAŠLA NOVOG TRENERA - VRAĆA SE MILOJEVIĆ!

Autor Mirela Ljumić Izvor mondo.rs

Dejan Stanković je otišao, a novi šef stručnog štaba Crvene zvezde je već poznat! Biće to njegov bivši pomoćnik na "Marakani", Miloš Milojević.

Izvor: MN Press

Nedugo nakon što je Dejan Stanković podnio ostavku i otišao iz Crvene Zvezde, postalo je skoro izvjesno da će ga naslijediti Miloš Milojević, njegov bivši pomoćnik. On je krajem jula dobio otkaz u Malmeu i slobodan je u izboru novog tima, a taj tim će po svemu sudeći biti upravo srpski šampion.

Milojević je došao u Zvezdu kada i Stanković i zajedno su osvojili dve titule, Kup i izborili plasman u nokaut fazu Lige Evrope. "Marakanu" je napustio 2021. i otišao u Hamarbi, pa u Malme. Na Skandinaviji je stekao značajno fudbalsko ime ostvarujući odlične rezultate sa Mjalbijem, sa kojim je u dvije sezone napredovao kroz dva ranga.

Milojević je rođen 1982. godine u Knjaževcu, u omladincima je bio član Radničkog iz Niša i Crvene Zvezde, a seniorsku karijeru je gradio u Timoku i Bežaniji, dok 2006. nije otišao na Island i tamo igrao sve do kraja karijere, 2011. Trenerskim poslom počeo je da se bavi u svom poslednjem klubu, Vikinguru, a onda je sa Brejdablikom napravio velike rezultate od 2017, pa je preko Mjalbija došao u Zvezdu. Sada se u nju vraća drugi put, jer će postati šef stručnog štaba osim u slučaju velikog preokreta.