BIĆE PARA!

HIT! IZBACILA GRUDI, PA OTIŠLA DA PRODA MUŽA: Sprema se TRANSFER GODINE u Italiji, "stari vukovi" su još u punoj snazi!

Autor Kristina Radović Izvor mondo.rs

Vanda Nara je počela pregovore sa bivšim italijanskim premijerom Silvijom Berluskonijem i njegovim dugugodišnjim saradnikom iz "rosonera" Adrijanom Galijanijem.

Izvor: Profimedia/Nicola Marfisi/AGF/SIPA/Instagram/wanda_nara/Screenshot

Vanda Nara je čitav jun i početak jula iskoristila da uživa na odmoru. Gotovo svakodnevno je na Instagram "kačila" fotografije na kojima su u prvom planu grudi, ali sada mora da prione i na posao...

Supruga i agentkinja poznatog argentinskog fudbalera Maura Ikardija počela je pregovore o njegovom odlasku iz Pariza. Grad i klub koji mu nikako nisu "legli" u prethodnm periodu, i privatno i profesionalno, mogao bi da ponovo zameni Italijom pošto je Vanda blizu dogovora sa "starim vukovima".

U pitanju su čuveni Silvio Berluskoni i Adrijano Galijani. Dobro je poznato kako su vodili Milan, a trenutno zajednički vode Moncu koja se plasirala u Seriju A i spremna je da poremeti planove znatno poznatijim klubovima.

"Doktor za transfere" Nikolo Skira preneo je informaciju da su se intenzivirali pregovori između Monce i Vande Nare. Atraktivna supruga Maura Ikardija, o čijoj karijeri brine već godinama, stigla je na pregovore sa Berluskonijem i Galijanijem i predstavila očekivanja za narednu sezonu i čini se da su na pragu dogovora.

U Monci žele da Ikardi bude u središtu projekta, PSŽ želi da ga pusti, tako da je ostalo još samo da se dogovore da li će Argentinac otići na pozajmicu ili će u pitanju biti transfer.

Parižani inače žele da kupe Đanluku Skamaku (50 miliona evra) iz Sasuola i vide ga kao zamenu za Ikardija koji se uopšte nije pokazao otkako je došao iz Intera još pre tri sezone. Od tada je za "svece" odigrao 92 meča i postigao je 38 golova, uz još deset asistencija, ali se više pričalo o njegovom raskidu sa Vandom nego o fudbalskim potezima.