Nestvaran je!

POLUGOLOG RONALDA GLEDALO 670.000 LJUDI: Portugalac se tuširao pred kamerama, pokazao SKORO SVE mišiće na telu! (VIDEO)

Autor Alen Kasmić Izvor mondo.rs

Blizu je ulaska u petu deceniju života, a telo mu nije ni blizu tih godina...

Izvor: Youtube/Cristiano Ronaldo/printscreen

Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo (37) važi za jednog od najspremnijih sportista na svetu, a to je pokazao svojim navijačima i na instagramu, gde je u "lajvu" moglo da se vidi njegovo gotovo kompletno golo telo. Ofanzivac Mančester junajteda na brzinu se istuširao pred kamerama, a njegovi trbušnjaci postali su glavna tema.

Telo bez grama masti videlo je u direktnom prenosu čak 670.000 pratilaca koji su se priključili ovom događaju.

Kristijano, koji je najpraćenija osoba na instagramu, iako ima ogroman broj lažnih pratilaca, nedavno se našao na udaru jednog bivšeg fudbalera da nije u tako sjajnoj formi. Ipak, nakon ovog snimka, može se reći da je Portugalac demantovao te glasine.

Svaki mišić na njegovom telu je kao isklesan, a iako je blizu kraja igračke karijere ronaldo izgleda kao da ima petnaestak godina manje...

On se na ovom kratkom snimku istuširao na jednom improvizovanom tušu van kuće, obučen samo u kupaće gaće. Nešto slično već je izveo nedavno, u sauni...

Za kraj, Kristijano Ronaldo je ispozirao, salutirao ka kameri, a zatim i poslao poljubac navijačima koji su gledali ovaj performans. Pogledajte kako je to izgledalo:

Ronaldo se tušira
Izvor: Youtube/Cristiano Ronaldo