Zvijezde i tračevi

Ko su bivši muževi Duške Vučinić? Dva puta rekla "da" kolegama, a evo u kakvim su odnosima danas

Autor Katarina Bojović

Duška Vučinić prvi put je govorila o svom privatnom životu.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Srpska novinarka Duška Vučinić mnogima je prva asocijacija na Evroviziju, budući da svojim komentarima često privuče pažnju, te se o njima dugo priča.

Uprkos tome što je njeno ime svima poznato, malo toga se zna o Duškinom privatnom životu. Poznato je da se udavala dva puta i da ima sina. Oba puta je "da" izgovorila svojim kolegama, dok ne krije da je ponosna na to što je sa svojim bivšima zadržala dobar odnos.

"Oba supruga upoznala sam na Trećem kanalu. Prvi put sam se udala sa 24 godine. Brak je potrajao tri i po godine, a ubrzo sam se i drugi put udala. za Srđana, sa kojim sam dobila sina Aleksu. Obojica muževa su mi danas beskrajno bliski prijatelji. Velika su mi podrška, kao i ja njima. Ponosna sam što sam odnegovala takav odnos", rekla je ona jednom prilikom za Hello.

Otkrila je i kako se nosi sa raznim pisanjima o njoj i njenom životu.

"Ne čitam i ne pratim šta se o meni piše, ali mi bliski ljudi uz osmeh ponešto prenesu. Ima tu raznih duhovitih komentara i slika, i to je potpuno u redu, meni je to simpatično. Naravno da nije prijatno kada vam kopaju po privatnom životu, ali ove godine toga nije bilo. U jednom trenutku, pomislila sam da sam bila predosadna, ali sam se prisetila nekih komentara i shvatila da ipak nisam", zaključila je novinarka.