Zvijezde i tračevi

Progovorio Didijev tjelohranitelj: "Od njega su napravili čudovište zbog onoga što mu se dogodilo"

Autor Marina Cvetković

Nakon skandalaoznih detalja koji se svakodnevno pojavljuju u javnosti posle hapšenja Paf Didija, oglasio se i njegov bivši tjelohranitelj.

Izvor: Youtube printscreen / Diddy

Džin Dil, bivši Didijev tjelohranitelj, tvrdi da je reper čuvao snimke političara koji su dolazili na njegove zabave, i da je njegovo hapšenje povezano s navodnim korumpcijskim skandalom koji zahvata politiku Njujorka, prenosi Daily Mail.

Dil tvrdi, da bi reperova optužnica mogla razotkriti ljude na visokom položaju, i slavne osobe u Njujorku.

"Ovo sve je veće od Didija", izjavio je Dil, koji je devedesetih radio za repera. Upitan ima li na tim snimcima slavnih osoba, on je odgovorio: "Didi je priređivao zabave slavnima, pa šta mislite?"

Izvor: PHOTOlink / Everett / Profimedia

"Pretvorili su ga u čudovište"

Tvrdi da je i sam Didi bio žrtva drugih moćnih osoba iz muzičke industrije. "On nije rođen kao čudovište, već je pretvoren u čudovište. Od njega su napravili čudovište zbog onoga što mu se dogodilo i zbog stvari koje je morao učiniti. Da budem iskren, radio je drugim ljudima ono što je učinjeno njemu", rekao je Dil.

"Puno su se drogirali i premlaćivali žene u toj ludoj fazi, mislio je da se može izvući s istim stvarima s kojima su se oni tada izvlačili. To sam lično vidio", dodao je. Kaže da je reperovo hapšenje karma za mnoge stvari koje je učinio. "Sam je kriv", zaključio je.

Podsjećamo, repera su prošle nedelje uhapsili savezni agenti u Njujorku, i optužili ga u otpečaćenoj kaznenoj optužnici u tri tačke, u kojima se navodi da je se**ualno zlostavljao žene, te ih tjerao na učestvovanje u se*s zabavama takozvanim "freak-off"-ovima, i drogiranju, koristeći se prijetnjama i nasiljem.

Pogledajte još Didijevih slika: