Zvijezde i tračevi

Prva fotografija Kaje pred svadbu: Pjevačica će uskoro reći "da" i to u crnoj vjenčanici, a vjerenik u šortsu

Autor Jelena Sitarica

Pjevačica je podijelila sa pratiocima fotografiju koja je nastala tokom spremanja za vjenčanje.

Izvor: Instagram/kaya_ostojic

Popularna pjevačica Kaja Ostojić, danas ima razlog za duplo slavlje. Ne samo da joj je rođendan, već će kasnije reći i sudbonosno "da" svom vjereniku Milošu Čujoviću.

Ona je na Instagramu podelila i "behind the scenes" tokom spremanja za veliku proslavu, a sudeći po objavi, pjevačica je spremila spektakularno izdanje za svoju četvrtu svadbu. 

Izvor: kaya_ostojic / Instagram

Malo potom je objavila i snimak iz skupocjenog automobila, koji vozi njen budući muž. Oni su se očigledno zajedno uputili ka mjestu gdje će se održati slavlje povodom sklapanja braka.

Izvor: kaya_ostojic / Instagram

Podsjetimo, Kaja je nedavno govorila o tome da će glavna boja njenog vjenčanja biti crna, te da će dekoracija, odijelo mladoženje, ali i njena vjenčana haljina biti u ovoj boji.

- Kaja i njen vjerenik Miloš dugo su razmišljali o datumu vjenčanja i imali su nekoliko opcija, a razlikovaće se od ostalih mladenaca i po garderobi. Naime, poznato je da se mlade udaju u bijeloj vjenčanici, a Kaja se odlučila za crnu toaletu - ispričao je izvor blizak atraktivnoj pjevačici za "Informer" i dodao da će i njen izabranik biti u crnom.

- Miloš i Kaja su željeli da toga dana i sve zvanice budu u crnom, ali su se onda predomislili jer ne namjeravaju da ikoga obavezuju da se oblači po njihovoj zamisli. Svako od gostiju će imati slobodu da na vjenčanje dođe odeven po svom ukusu, ali će zato dekoracija takođe biti u crnoj boji. Tepih po kome će koračati, sto, stolice, cvijeće, baloni i svijeće biće crni - ispričao je dobro obaviješten izvor, koji je otkrio da je Ostojićeva organizaciju vjenčanja poverila jednoj od najpoznatijih firmi u tom poslu.

Podsjetite se i kako je izgledala vjeridba pjevačice: