Zvijezde i tračevi

Ova pevačica je bila najveća ljubav Bore Čorbe: Otkrivena tajna čuvana 50 godina, posle nje više nije bio isti

Autor Marina Cvetković

Maja Nikolić javno je otkrila tajnu čuvanu 50 godina, te se izvinila koleginici što je progovorila posle toliko vremena.

Izvor: Youtube / Riblja Čorba Official channel

Legendarni roker Borisav Bora Đorđević ispraćen je na večni počinak i sahranjen uz sve počasti u Aleji zaslužnih građana u rodnom Čačku.

Tim povodom na televiziji Pink gostovale su neke Čorbine kolege koji su govorili o njemu, a u jednom momentu pevačica Maja Nikolić je iznela dugo čuvanu tajnu u vezi s rokerom.

Izvor: Kurir TV printscreen

Maja Nikolić se izvinila u emisiji koleginici Maji Odžaklievskoj, kod koje je i živela, i otkrila tajnu dugu 50 godina o njenoj i Borinoj vezi, a Maja je bila njegova najveća ljubav, kojoj je pisao i pesme.

"Majo, oprosti mi što ću da kažem sad ovu tajnu dugu preko 50 godina. Maja Odžaklievska je bila njegova velika ljubav kad su bili baš mladi, on onako visok, zgodan, a ona sa svojih 1,55, bili su parekselans par. Sve je prštalo od emocija i ljubavi između njih dvoje. Pesmu 'Neke su žene pratile vojnike' je posvetio njoj", rekla je Nikolićeva.

Riblja čorba spot za pesmu Neke su žene pratile vojnike
Izvor: Youtube / Riblja Čorba Official channel

"Bora je bio hodajuća emocija, njega je čekala povorka devojka gde god bi se pojavio. On bi obično putovao autom, a iza njega bi išao šleper pun opreme. Kad bi stali i on izašao, kolona devojaka bi se sjatila oko njega", zaključila je Maja.

Odžaklievska: "Dobar deo života provela sam s Borom"

Maja Odžaklievska u razgovoru za TV Prva otkrila je neke pojedinosti u vezi s Borom, te njihov odnos nazvala prijateljskim.

Izvor: Lepa i Srecna

"Provela sam dobar deo života družeći se s Borom. Pamtiću sve one pesme koje je napisao za album 'Kost u grlu'. Saradnja s njim je bila savršena, imam hit koji se zove 'Ti si moj sledeći promašaj', to je Bora napisao, u analima je svih realističnih pesama koje je on inače pisao. Bora je bio narodski čovek i kroz pesme je izražavao sve ono što je i narod osećao", zaključila je Maja Odžaklievska.

Maja je otkrila i da je Bora njoj u povoju karijere rekao: "Znaš, ja ću biti jako popularan" i ona je verovala u to. Bora i Maja su se upoznali još u periodu kada je nastala Riblja čorba, a ona se prisetila kada je Bora trebalo da dovede novog člana, radilo se o Bajagi.

"Sećam se, govorio je da ima dečka koji će se sigurno dobro uklopiti, i da je veliki talenat jer je perspektivan, to je bio Bajaga. Nikad neću zaboraviti rumene i crvene obraščiće Bajage kada je ušao u grupu", dodala je čuvena pevačica.

Pogledajte još fotografija Odžaklievske: