Zvijezde i tračevi

Crna venčanica i datum petak, 13: Udaje se Kaja Ostojić, ovo joj je 4. brak, gosti još ne znaju lokaciju svadbe

Autor Dragana Tomašević

Pevačica Kaja Ostojić staje na ludi kamen sledećeg petka

Izvor: Instagram printscreen / kaya_ostojic

Pevačica Kaja Ostojić (40) se udaje četvrti put, a ona i njen izabranik su svadbu zakazali za petak 13. septembar.

Kaja i njen verenik Miloš dugo su razmišljali o datumu venčanja i imali su nekoliko opcija, a onda su odlučili da baš petak 13. bude njihov srećan dan, a ne malerozan, kako u narodu vlada mišljenje.

Pevačica će, osim datumom, "terati maler" i crnom venčanicom: "Miloš i Kaja su želeli da toga dana i sve zvanice budu u crnom, ali su se onda predomislili jer ne nameravaju da ikoga obavezuju da se oblači po njihovoj zamisli. Svako od gostiju će imati slobodu da na venčanje dođe odeven po svom ukusu, ali će zato dekoracija takođe biti u crnoj boji. Tepih po kome će koračati, sto, stolice, cveće, baloni i sveće biće crni", rekao je neimenovani izvor i dodao da je pevačica  organizaciju venčanja poverila jednoj od najpoznatijih firmi u tom poslu.

"Postoji tačan protokol i za dolazak zvanica, kao i ko će gde da sedi, gde će stajati kupola i sto za matičara, koji će obaviti čin građanskog venčanja... Mladenci su se umesto za bend odlučili za di-džeja, koji će puštati muziku do ranih jutarnjih sati, budući da će svadbeno veselje početi u ranim večernjim satima. Mesto održavanja svadbe Kaja i Miloš drže u najstrožoj tajnosti, tako da ni zvanice ne znaju gde će se odviti. Organizovali su prevoz za sve goste, pa će ih vozači odvesti tačno gde treba", rekao je izvor blizak pevačici i dodao da će se žurka desiti na obroncima Beograda, u prirodi.

"Udajem se u petak 13"

" Tačno je da se udajem u petak 13. jer ni moj verenik Miloš ni ja nismo sujeverni. Želimo da dokažemo da je moguće da taj dan bude najsrećniji, ne samo nama već i svim našim dragim ljudima koji će proslavljati našu ljubav",  rekla je za Informer Kaja Ostojić.

Tagovi