Zvijezde i tračevi

"Kako bi njegova žena reagovala" Radu Manojlović pitali za oženjenog dečka, ona dala čudan odgovor

Autor Jelena Sitarica

Pjevačica je već neko vrieme u skladnoj vezi, a svog izabranika krije od očiju javnosti.

Izvor: Lepa i Srecna

Popularna folk pjevačica Rada Manojlović nedavno je otkrila da je ponovo zaljubljena, a iako njegov identitet u početku krila, u jednom dijelu spota za pjesmu "Rastaju se" pojavljuje se njegova ruka. Specifične tetovaže, odale su novog dečka, a malo potom se saznalo i da je riječ o njenom vozaču Vladi.

Pjevačica je takođe istakla da planira i svadbu i dijete, ali da joj je trenutno i dalje prioritet karijera. Međutim, od trenutka kada se saznalo da je zauzeta, "čaršijom" su se proneli tračevi da je zapravo njen izabranik još uvek oženjen.

Ona je na tu temu progovorila nedavno, kada je gostovala u emisiji Amidži šou. 

"Imamo poslovnu ljubav. Možda sam ja zaljubljena u njegovu vožnju. To je čovjek koji me voli, kao što ti možeš da se zaljubiš u kamermana koji te snima," rekla je Rada, a zatim se Ognjen osvrnuo na glasine o njenoj vezi sa oženjenim muškarcem.

"Neću otkriti da li je tačno ili nije, ali zamisli kako bi njegova žena reagovala da je sa mnom? Možda je bio oženjen," rekla je Rada, ostavljajući sve u nedoumici.

Izvor: Instagram/radamanojlovic

Inače, osim što radi za nju kao vozač, Radin novi partner i te kako želi da učestvuje u svemu što je pjevačici značajno, u prilog čemu govori i činjenica da je napisao mušle djelove za pjesmu "Nisam drogirana".

Njega je Rada zaposlila još dok je bila u vezi s kolegom Harisom Berkovićem. Tokom saradnje su se i privatno zbližili, a Vlada je počeo da gaji emocije prema njoj. Međutim, to je krio jer je bila zauzeta. Tek nakon njenog raskida s pobjednikom "Zvezda Granda" priznao joj je da je zaljubljen u nju.

Pogledajte još Radinih fotki sa novim dečkom: