Zvijezde i tračevi

Brena u provodu sa snajkom i sinom: Pogledajte šta su radile na Senidinom koncertu, nisu prestajale

Autor Anja Konstantinović

Lepa Brena uživala je u koncertu Senide i to u društvu sina Viktora i snajke Sofije, a kako su se provodili pokazala je na društvenim mrežama.

Izvor: Instagram/lepabrenaa

Regionalna zvezda Senida Hajdarpašić, odnosno Senidah održala je prvi solistički koncert u Beogradu. Na Tašmajdanu se okupio veliki broj Senidinih fanova koji su jedva dočekali da je slušaju uživo, a u publici je bila i njena koleginica Lepa Brena koja je došla u društvu sina Viktora i njegove izabranice, voditeljke Sofije Spasojević.

Brena, koja je inače veoma bliska sa Senidom, uživala je uz njene mnogobrojne hitove, a snimak sa lepom Sofijom podelila je na svom Instagram storiju.

Lepa Brena nije skidala osmeh s lica, pevala je sve velike hitove i veselila se s novopečenom snajom Sofijom koja je sve vreme bila pored nje. Njih dve nisu stajale, đuskale su, pevale i veselile se uz Senidine hitove, a kako je to izgledalo pogledajte u videu ispod:

Ko je nova devojka Viktora Živojinovića?

Viktor koji je sve iznenadio kada je smršao 50 kilograma, iselio se iz porodične vile na Bežaniji i sada živi u svom stanu u luks naselju na Novom Beogradu, a s novom izabranicom se prvi put pojavio na svojoj rođendanskoj proslavi, međutim tada nisu svi znali ko je atraktivna brineta.

Sofija Spasojević je voditeljka, kao i influenserka čije objave imaju veliki broj lajkova, a radi i promocije za poznate brendove. Ona je nosila čak i neke komade odeće iz Brenine nove kolekcije, pa je sada jasno i da je Brena, na neki način, kumovala njihovom upoznavanju.

Ona je jednom prilikom otkrila da je bila višestruki državni prvak u plivanju. Od sporta je morala da odustane zbog ozbiljne povrede. Kasnije se okrenula modelingu, društvenim mrežama, fotografiji i voditeljskom poslu.