Zvijezde i tračevi

Džej Lo u epizodi "Sve tvoje zlo je u meni, ja sam te drugoj dobrog dala": Ben kraj bivše žene, a njen dečko ludi

Autor Jelena Sitarica

Izvori bliski Dženifer smatraju da je pevačica od Bena napravila pravog porodičnog čoveka i sjajnog oca.

Izvor: Profimedia

Nakon što se pojavila informacija da se Dženifer Lopez i Ben Aflek razvode, mnogi su brže-bolje uperili prstom u latino divu, optuživši je da joj je bitnija slava od braka, te da je svojim ponašanjem dovela do kraha ljubavi. 

No, čini se da su mnogi zaboravili na jednu stvar koja je postala očigledna od kako je par uplovio u odnos pre dve godine. Ben koji se pre toga gotovo nije mogao videti sa decom u javnosti, ponajviše zbog problema sa alkoholom zbog čega je svako malo boravio u rehabilitacionom centru, počeo je da provodi više vremena sa troje naslednika, ali i sa blizancima pevačice. 

Izvor: BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Zapravo, njegova deca iz braka sa Dženifer Garner najveći deo vremena su provodila upravo u kući u kojoj je živeo sa Lopez, te su zajedno išli i na putovanja, i slično. 

Čini se da je i Ben postao pravi porodični čovek od trenutka kada su njihove porodice spojene, što su potvrdili i izvori bliski pevačici.

"Porodica im je veoma bitna, i zajedno su porodični ljudi. Njihova konekcija se neće prekinuti", rekao je insajder.

Izvor: LaStarPixMEDIA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ove reči su na neki način i potvrđene kada je pre samo nekoliko dana Benova ćerka Vajolet uslikana u haljini svoje maćehe iako se tada već uveliko pričalo o razvodu.

U isti mah, činilo se da su i Aflek i njegova bivša supruga u nikad boljim odnosima, što nije bio slučaj kada je tek započinjao vezu sa Džej Lo.

Setimo se samo da je glumac bukvalno svoju bivšu krivio za to što je počeo da pije, iako je ona ta koja je i nakon njihovog razvoda bila tu za njega, i ona koja ga je vodila na lečenje od alkohola.

Izvor: Profimedia

Javnost ga je tada žestoko osudila, ali je Džej Lo bila na njegovoj strani. Mnogima nije bilo jasno zašto nije podržala drugu ženu koja je nepravedno optužena, ali je odgovor stigao dve godine kasnije - sve to vreme, činilo se da je upravo Lopez ta koja je uticala da se njihov odnos poboljša.

Poslednjih meseci se šuškalo i da je Aflek zapravo još uvek zaljubljen u bivšu ženu, naročito nakon njihovih paparaco fotografija na kojima su nasmejani.

Izvor: BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Inače, i dečku Dženifer Garner je navodno bilo teško zbog razvoda Bena i Džej Lo, naročito jer se glumac ne odvaja od bivše supruge. Glumica je, kako piše Page Six, u jednom trenutku pokušala da mu pomogne da se pomiri sa Lopez. 

"Džon ne voli da deli Džen, a postoji podela kada su u pitanju ona i Ben", rekao je izvor za Daily Mail u četvrtak.

"Voleo bi da nije tako, no iako razume da su oni porodica, sve ovo mu teško pada kao i bilo kome", dodao je insajder. 

Izvor: BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Nažalost, Ben i Dženifer jednostavno nisu mogli da izglade razlike, te je razvod neminovan. A ukoliko ima istine u rečima insajdera, cela ova priča podsetila nas je na stihove Romane Panić "sve tvoje zlo je u meni, ja sam te drugoj dobrog dala...", naročito nakon što je drugi izvor tvrdio da Ben "nije želeo da uloži napor u popravljanje veze sa Džej Lo". 

Izvor: Instagram printscreen / jlo

Inače, na mrežama su se zaređale i kritike na račun glumca, te mnogi smatraju da koristi svoje bivše supruge. "Jedna mu sredila zavisnost, druga probleme sa decom, sad je normalan čovek i može da se skrasi sa trećom", glasi jedan od komentara nakon što su ga uslikali sa nepoznatom plavušom. 

Čak je i majka pevačice, nakon svega, prokomentarisala da je Ben "znao s kim se oženio", te da je morao da bude svestan toga da pevačica voli pažnju i da uživa u tome da je fotografišu i prate, te da nije fer da joj to zamera, a da onda ne daje ni pet para kada na braku treba da se radi. Ostaje samo da vidimo kako će se čitava priča završiti, i da li će akteri zapravo reći išta o njihovom odnosu.

Podsetite se kako su Džej Lo i Aflek izgledali dok su bili srećni: