Zvijezde i tračevi

Fran smuvao istetoviranu "bombu": Samo da vidite kakve fotke kači fatalna misica, pašće vam vilica

Autor Jelena Sitarica

Rijaliti učesnik pokazao je svoju novu djevojku, a komentari nisu izostali.

Izvor: Pink tv /printscreen, instagram/melilakic

Jedan od najvećih rijaliti zavodnika, Fran Pujas dugo se nije mogao vidjeti u javnosti, niti je bio aktivan na mrežama nakon raskida veze sa Elenom Kitić.

Međutim, stvari su se promijenile u poslednje vrijeme, jer bivši zadrugar svako malo kači fotografije sa prezgodnom djevojkom koja je cijela istetovirana. 

Nije trebalo mnogo da se sazna da je riječ o popularnoj influenserki i tatu modelu Meli Lakić koja je čak i na jednom takmičenju proglašena za "Miss Tattoo"

Dovoljan je jedan pogled na njen Instagram profil da vam bude jasno da je titula misice otišla u prave ruke, a atraktivna crnka često kači goliševe objave.

Zbog nje, kako se čini, i Fran odlučio da pokaže svoje tijelo. Pujas, koji je i sam bio model, pokazao je svoje mišiće i izvajano tijelo, te dobio pregršt pohvala na račun svog izgleda.

"Goriš", "Vratio se stari Fran", "Franček, ponovo kreni da se baviš modelingom", "Kakve pločice, svaka čast", samo su neki od komentara ispod ove objave, ali su mnogi i komentarisali lijepu Meli i poručili mu da je "izvukao premiju", a još njenih fotografija pogledajte u nastavku: