Zvijezde i tračevi

U noći kad je ubijen, u Arkanovu kuću je ušla njegova prva žena: Samo je jedno rekla za Cecu, otkriveni detalji

Autor Jelena Sitarica

Pjevač Zoran Kalezić otkrio je svojevremeno šta je Natalija rekla kada se saznala za pogibiju bivšeg supruga.

Izvor: YouTube/Screenshot/Prostorni Aktivista

Željko Ražnatović Arkan je ubijen 15. januara 2000. godine, nešto posle 17 časova, u hotelu Interkontinental u Beogradu, a o onome što se dešavalo nakon njegove pogibije dugo se nagađalo.

Ipak, neke detalje o svemu što je prethodilo ubistvu, ali i onome što je uslijedilo nakon, otkrio je legendarni pjevač Zoran Kalezić koji je bio i jedan od retkih koji su bili u Arkanovom domu u tom trenutku.

Izvor: MN Press

Kad je Arkan ubijen, Natalija (Arkanova prva supruga) njihova djeca, moja supruga Vera i ja smo iz naše kući otišli u Željkov dom. Moja majka je izgubila dva sina, dva moja brata. Znam koliko je to teško. Sjećam se suza Arkanove majke Slavke - počeo je priču Kalezić.

U više navrata je priznao da je u njihovim životima bio prisutan, ali isključivo kao umjetnik.

Kad sam ušao u Arkanovu kuću, njegova majka je plakala. Prišao sam joj i poljubio je. I sad, uvijek se kod nas dešava da neko bude uz Cecu, a neko uz Nataliju. To su neke naše balkanske priče koje nisu potrebne u tim trenucima. Natalija je bila otmena kad je rekla: "Nemojte mi pričati ništa o tome, od mene mu sve prosto, on je volio ovu ženu (Cecu, prim. aut.)". Eto to može samo jedna časna žena kakva je bila Natalija da kaže u tom trenutku o mrtvom ocu njene djece.

Inače, pokojni suprug Svetlane Ražnatović bio je 13 godina u braku s Natalijom Martinović, profesorkom španskog jezika i književnosti, a onda je u njegov život ušla Ceca.

"Nakon 13 godina braka s Natalijom, ja sam se razveo. Moja Maša se rodila dok sam bio u hrvatskom zatvoru. Moja žena i ja tri godine već nismo bili zajedno. Imao sam tri braka, ali nikad nisam bio ženskaroš. Nikakvih ljubavnih afera nisam imao. Za 13 godina, koliko sam bio s bivšom ženom, ništa se nije dogodilo što bi izazvalo njenu sumnju. Onda sam se zaljubio u Cecu. Rekao sam to ženi. U stvari, to se postepeno događalo. Ceca je bila uporna. Otvoreno mi je govorila o svojoj ljubavi i ja sam je polako prihvatao", izjavio je Arkan 1996. godine.

Pogledajte i kako su Ceca i Arkan izgledali na dan njihove svadbe: