Zvijezde i tračevi

Šta je morao da radi Ben kad je sa Džej Lo? Pravila ušla i u predbračni, odnosi 4x nedeljno, ne smije da skida majicu

Autor Jelena Sitarica

Dženifer Lopez postavila je pravila koja moraju da prate svi njeni momci i muževi, a ni Ben nije bio izuzetak.

Izvor: Vasquez/ LAGOSSIPTV / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nakon što se saznalo za razvod Dženifer Lopez i Bena Afleka, mnogi se pitaju šta je tačno pošlo po zlu kada su odlučili da dignu ruke od svog odnosa nakon samo dvije godine braka.

Jedno od mogućih razloga navodno su i pravila pjevačice koja ih postavlja svakom svom izbraniku, ironično, kako bi se osigurala u vezi, i kako ne bi bila povrijeđena. No, čini se da joj pravila nisu donijela sreću ni ovaj put. 

Podsjetimo, latino diva bila je poznata po burnim vezama, a nakon brojnih emotivnih lomova smislila je listu velikih "no-no" kako je niko više nikada ne bi "namagarčio".

Izvor: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Doduše, pravila joj nisu pomogla sa serijskim preljubnikom Rodrigezom sa kojim je bila prije Afleka, iako je, kako je svojevremeno pisao Fox News, upravo zahvaljujući njima i otkrila prevaru svog dragog. 

Nažalost, čini se da joj pravila nisu pomogla ni u braku sa Aflekom, naročito poslednje. 

Nema stjuardesa

Njen bivši suprug navodno je imao aferu sa jednom stjuardesom na privatnom letu, što je Dženifer toliko razljutilo da je do daljnjeg zabranila da žene rade na njenim privatnim letovima.

Izvor: Malcolm Taylor Collecti / Everett / Profimedia

Anonimni izvor je tada izjavio da "ona mrzi stjuardese jer je njen bivši muž Mark Entoni imao aferu sa jednom dok su bili u braku". Zato u avionima ima muške stjuarte koji zapravo to i nisu, već su njeni lični asistenti.

Moraju da budu u formi

Teško da bi iko mogao da zamisli Džej Lo sa nekim ko ima stomačić. Pjevačica i glumica poznata je po vojničkom načinu života i vježbanja, te to isto zahtijeva i od svojih partnera. Tako je u jednom trenutku čak i Afleka bacila na strogu dijetu i vježbanje.

Pristup mobilnom telefonu 24/7

Džej Lo navodno zahtijeva od svojih partnera pristup telefonu kada god to poželi. Upravo je tako otkrila da je Rodrigez nevjeran. Latio diva je u njegovom telefonu vidjela poruke sa Medison Lekroj, iako se ona kasnije klela da se ništa nije dogodilo.

Izvor: Bill Davila / INSTAR Images / Profimedia

Ne više od tri pića za veče

Kada se zabavljala sa Rodrigezom, pjevačica je insistirala da kada nije sa njim može da popije samo tri pića tokom večeri. Lopezova se tada još uvijek držala narativa da ne pije, te da to "uništava kožu", ali se sve promjenilo kada je prošle godine pokrenula svoj brend alkoholnih pića.  

Mnogi su se zapitali i da li je ovo pravilo primjenila i na Afleka koji je ranije imao problem sa pićem, no, kako su u jednom trenutku uhvaćeni dok mu Džej Lo "njuška" čašu, čini se da mu ipak nije davala da pije. 

Intimni odnosi 4 puta nedeljno

Kako prenosi Marca, Džej Lo je isključiva po ovom pitanju, te je to čak i jedna stavka predbračnog ugovora sa Aflekom. Ona zahteva minimum 4 puta nedeljno, a ovo je morao da potpiše Ben ukoliko želi da se vjenčaju.

Ni po kući bez majice

I na kraju, jedno od najbizarnijih pravila na listi odnosi se samo na Bena, a to je da ne smije da ide bez majice po kući, tačnije, da pokazuje leđa. Razlog je tetovaža koju Aflek ima preko cijelih leđa, a koju je pop diva svojevremeno javno negativno prokomentarisala. Naime, glumac preko celih leđa ima istetoviranog feniksa živih boja, koju pjevačica mrzi.

Dženifer Lopez o tetovaži Bena Afleka
Izvor: YouTube

Naime, na pitanje voditelja da li je vidjela novu tetovažu svog, tada bivšeg vjerenika, Džen je kao iz topa povikala:

Užasna je! Zaista je užasna, mene bi bio blam na njegovom mjestu - a potom dodala:

Ima previše boja. Sve njegove tetovaže imaju previše boja. Trebalo bi da su manje šarene, a više kul.

Aflek je feniksa istetovirao nakon razvoda od Dženifer Gardner, a kako je i sam rekao, reakcije bliskih ljudi nisu bile baš sjajne. Mnogi su bili mišljenja i da je u pitanju lažna tetovaža, ali se ipak ispostavilo da je prava.

Uprkos kritikama, Ben je prilikom jednog gostovanja 2019. godine kod Elen Dedženeris rekao:

Predstavlja nešto veoma bitno za mene. Volim je, ali ću značenje ostaviti samo za sebe. Srećan sam što to imam na leđima.

Međutim, iako bi neko pomislio da će se Džej Lo pomiriti sa činjenicom da Ben voli svog feniksa, izvori bliski pjevačici govorili su da je na sve moguće načine pokušavala da ubijedi Afleka da ode na lasersko uklanjanje tetovaže.

Izvor: Instagram/jlo

On ni po kući ne ide bez majice... ne bi me čudilo i da vode ljubav u mrtvom mraku - navodno je rekao jedan od bliskih izvora. Da zaista u pričama ima i malo istine bilo je jasno kada su osvanule fotografije sa luksuzne jahte prije godinu dana, kada je Džej Lo ponosno paradirala u minijaturnom kupaćem kostimu, dok Aflek, iako mu je bilo vruće, majicu nije htio da skine.