Zvijezde i tračevi

SRCE JAKŠIĆA I RANĐELOVIĆA OSVOJILE NAJBOLJE DRUGARICE: Ne zna se koja je ljepša, bodrle su ih u Parizu

Autor Katarina Bojović

Sava Ranđelović i Nikola Jakšić osvojili su srce dvije prijateljice, a ne zna se koja je ljepša.

Izvor: Kurir/Dado Đilas/Instagram/deadiadora

Vaterpolisti Srbije zvanično su u finalu Olimpijskih igara, a snimci i slike njihovog radovanja u vodi obišli su sve društvene mreže.

Srbija je ponosna na njih, a nema sumnje da jake emocije osjeća i njihova porodica. Među istaknutijim igračima našli su se Sava Ranđelović i Nikola Jakšić, koji dugo važe i za najveće miljenike žena. Ipak, njihova srca su odavno zauzeta. Ono što je zanimljivo je da su njih dvojica u ljubavi sa najboljim prijateljicama - Tijanom i Mašom, koje su ih, sudeći po slikama, sve vreme bodrile u Parizu.

Sava je dugo u braku sa lepom Tijanom sa kojom je 2020. godine dobio sina. Uspješni vaterpolista ne krije da mu je supruga najveća podrška i motivacija, a njihove zajedničke fotke mogu se vidjeti na njenom Instagramu.

Pogledajte ih:

S druge strane Nikola Jakšić ljubi Tijaninu najbolju drugaricu Mašu. Njih dvoje su u vezi već nekoliko godina, dok još uvjek nije poznato da li će uskoro stati na "ludi kamen". Mašin Instagram je zaključan, ali su je mnogi zapazili na slikama kod Tijane.

Izvor: Instagram/deadiadore

Ono što je, takođe, zajedničko kod Save i Nikole je to što oboje ističu važnost obrazovanja. Ranđelović je diplomirani menadžer u sportu, dok je Nikola jednom prilikom propustio važnu utakmicu zbog kolokvijuma.

Pogledajte kako su slavili Nikola i Sava, ali i ostali vaterpolisti: