Zvijezde i tračevi

ZA POLA GODINE SMRŠAO 20 KILA: 6 dana živim kao Novak Đoković, jedan kao Toma Zdravković

Autor Dragana Tomašević

Nikola Rokvić i njegov trener otkrili na Instagramu kako je pevač za 6 meseci smršao 20 kilograma

Izvor: Instagram / nikolarokvic

Pevač Nikola Rokvić, koji je nedavno na hodočašću do manastira u Grčkoj prikupio novac za pomoć dečijoj onkologiji, uspeo je da za šest meseci smrša oko 20 kilograma.

Nikola je poslednjih meseci fizički aktivan, a pored napornih treninga, rešio je i da koriguje ishranu kako bi postigao željene rezultate.

"Čini mi se da sam prvi put uzeo uzde u svoje ruke. 10 meseci pravilnog rada i zdravog načina života neki će rećki patnje, ali moraću da vam odam tajnu. Uživao sam i radovao se svakodnevnom treningu i zdravoj ishrani", napisao je Nikola na Instagramu i objavio fotografiju kako je izgledao ranije, a kako izgleda nakon šest meseci zdravog života.

Izvor: Instagram / nikolarokvic

Ubrzo se oglasio i Nikolin trener koji je istakao da je upravo Rokvić primer da i pored noćnog života koji je sastavni deo njegovog posla, uz dobru disciplinu može da se živi zdravo.

"Jedan od najdivnijih ljudi koje sam upoznao je pokazao da pored karijere koja se odvija u objektiima noćnog života može da bude u formi. Šest dana kao Novak Đoković, a jedno veče kao Toma Zdravković - formula koja radi", napisao je on, na šta se Nikola šaljivo nadovezao: "Zapostavio sam Tomu u 2. godini... Ubacim sada Čolu".