Zvijezde i tračevi

"PLAĆALI STE LIKOVE DA PUSTE USB I PJEVAJU O DROGI I SEKSU, A SAD KUKATE": Seka Aleksić se obrušila na gazde klubova

Autor Anja Konstantinović

Seka Aleksić reagovala je nakon što je gazda jednog kluba istakao da zbog visoke cijene pjevača od 1. septembra sve menja.

Izvor: Instagram/screenshot/seka_aleksic

Nakon što je iznio stav o pojedinim pjevačima da za visoke sume novca čak i otaljaju posao, gazda jednog kluba iz Inđije dospio je u centar pažnje javnosti, a onda je detaljno objasnio šta je konkretno mislio i zašto u svom klubu više neće ugostiti nijednog popularnog pjevača.

On je otkrio i ko su tri najtraženije estradne zvijezde i govorio o tome da li klubovi u Srbiji mogu da izdrže sume koje traži estrada, kako uopšte funkcioniše sistem ugovaranja tezgi, ali i zašto će od septembra sve da stane. Nakon njegove izjave oglasila se pevačica Seka Aleksić koja se obratila gazdama kluba koji su navodno pred zatvaranjem zbog visoke cijene pjevača.

Seka Aleksić je na svom Instagram storiju istakla da je uvjerena da su sami krivi za to zato što su "godinama plaćali ljude koji muziku puštaju na USB".

"I da se razumijemo. Vlasnici klubova su sami sebi uskočili u stomak. Plaćali ste sve te ljude godinama, na koje sada kukate. Plaćali ste razne likove koji puste na USB od svih nas pesme i pevaju preko toga. Mora da se zna razlika i ona mora da postoji", napisala je Seka, pa dodala:

Izvor: Instagram/seka_aleksic

"Kako u kvalitetu gospodo, tako i u cijeni. Može neko da traži 100.000 eira za nastup, ali neće niko da mu da. Vi ste, gospodo, davali i takmičili se između sebe u tome. E sada kada je vrag odnio šalu, sada je frka. Daj Bože da tome ostanete dosledni. Vidjećemo. Svako treba da radi. Svako treba da živi od svog posla, ali razlika je ogromna, kada neko dođe sa 6 ili 8 ljudi u bendu, a neko na USB. A da ne govorim o tome da niko ne oseća odgovornost što angažuje sve te ljude, čija je svaka druga riječ u pjesmi droga. Nasilje... To je posebna tema, jer je sistem vrednosti potpuno poremećen. Hajmo zajedno da ga rešimo. Hajde da se prezentuju kvalitetne pesme, emotivne, a ne droga", zaključila je Seka koja je nedavno žestoko udarila na parove koji javno iznose detalje svoje veze.