Zvijezde i tračevi

ZLATA ZBOG LEŽALJKE OD 15 € NAPRAVILA HAOS NA PLAŽI: Uzima bakšiš od 526.804 dinara, a ovo joj mnogo

Autor Jelena Sitarica

Mnogi se i dan-danas sjećaju skandala koji je napravila Zlata Petrović na ljetovanju.

Izvor: pink tv / screenshot

Poznata pjevačica Zlata Petrović svojevremeno je bila u centru skandala nakon što se saznalo kako se ponašala na plaži u Budvi. 

Ona je, prema riječima očevidaca, najprije zahtijevala da dobije ležaljku iako nije bilo mjesta, a onda je napravila haos jer je cijena ležaljki bila 15 evra.

Zlata je tada ljetovala u Budvi, i kako je na plažu stigla kasno, kapacitet je već bio popunjen, a pjevačica je svejedno odlučila da svađom dođe do svog mjesta.

Izvor: Kurir/ Damir Dervišagić

Svi na plaži su bili u šoku, nisu mogli očima da vjeruju šta vide.

Laktala se sa ženama u gužvi, a onda joj je i smetalo što ležaljka košta 15 evra, što je trenutno najjeftinija garnitura na crnogorskom primorju. Zbog ove situacije se okupilo mnogo ljudi oko pjevačice, koji su u nevjerici gledali kako se ponaša, a jedan čovek je čak od šoka i stavio ruku preko usana.

Zlata je ženama oko nje objašnjavala zašto ona mora da zauzme to mjesto i kako ne može da vjeruje da za nju nema ležaljka.

Uzela bakšiš 4.500 evra (oko 500.000 dinara)

Inače, pjevačica Zlata Petrović zarađuje ogroman novac na veseljima. Ona je pjevala u Beču na dočeku 2014. godine. Tada je, pored odličnog honorara, uzela i sjajan bakšiš. Za samo tri pesme Zlata je dobila čak 4.500 evra.

Tačno je da sam najviše bakšiša dobila za samo tri pjesme. Otpjevala sam "Aj, vino, vino", "Samo s tobom" i od Julije Bikove "100 miliona". Publika u Austriji otkida na te pjesme. U Beču me ne zovu Zlata, nego "vino, vino" – rekla je tada Zlata.