VIDEO

"AU DRUŽE, ŠTA RADI OVA ŽENA" Tea Tairović napravila šou u BANJI, častili je novcem! Snimci usijali mreže: Ona je TAJFUN

Autor Anja Konstantinović

Tea Tairović napravila je spektakl na nastupu u Vrnjačkoj Banji, a oduševljena publika je čak i častila bakšišem.

Izvor: Instagram/tea_tairovic

Jedna od trenutno najpopularnijih domaćih pjevačica je svakako Tea Tairović koja gde god da nastupi napravi atmosferu za pamćenje. Nedavno je održala svoj prvi solistički koncert, a Tašmajdan je "gorio". Pjevačica niže poslovne usjpehe, a sada je nastupila i na festivalu u Vrnjačkoj Banji i kao uvek napravila haos.

Tea je izazovnim stajlingom, kratkim minićem i topom od lateksa, oborila sve s nogu čim se pojavila na bini. Pjevala je, igrala, miješala kukovima, a snimci su preplavili društvene mreže, dok se komentarima ne vidi kraj!

"Au druže, šta radi", "Ona je tajfun", "Kakva žena", "Izgrmela je", samo su neki u moru pozitivnih komenatra koji se nižu na društvenim mrežama. 

Opšte je poznato da do kraja godine ima zakazane nastupe za koje se često traži karta više. Iako je plaćena za nastup pevačica nije imuna na bakšiš, a čak je i na nastupu dobila 5.000 dinara, koje joj je jedan pojsetioc dao u ruke. Pevačica se zahvalila na novčanicama i nastavila da pjeva. Trenutak kad je uzela pet hiljada dinara po hiljadu, ovjekovječio je neko iz publike.

Izvor: Instagram/screenshot

Tea se nedavno našla na meti prozivki zbog zadnjice, za koju pojedini tvrde da je veštačka, a u galeriji ispod pogledajte kako izgleda, pa sami procijenite!