Zvijezde i tračevi

PREVARENA SUPRUGA OBJAVILA PRIVATNU PREPISKU! Zvezdanova žena otkrila šta joj je poslao pred sam ulazak u Zadrugu!

Autor Mia Radulović Izvor mondo.rs

Tada još uvek zauzet, Zvezdan Slavnić sve je šokirao kada je javno priznao osećanja prema cimerki iz Zadruge, Anđeli Đuričić.

Izvor: Zadruga Official

Sin proslavljenog košarkaša Moke Slavnića, Zvezdan zbližio se u Zadruzi s Anđelom Đuričić. Njih dvoje su priznali emocije, a zatim su poslati da budu sami nekoliko dana na Rajskom ostrvu, gde je ubrzo pao i prvi poljubac. Zvezdan Slavnić je javno posle 15 godina ostavio nevenčanu suprugu Anu, a ubrzo se oglasio i njegov otac Moka Slavnić.

Zvezdanova nevenčana supruga poručila je tada da je sada slobodna žena, a zatim je na svom Instagram profilu objavila privatne prepiske sa bivšim mužem. Zvezdan joj je samo deset minuta pre ulaska na u Šimanovce poslao dirljivu poruku da ona ni u snovima nije mogla da pomisli da će se njihova ljubav okončati zbog 22 godine mlađe devojke.

"Ti si moj svet u kojem jedino znam da živim i želim! Sa tobom do kraja", napisao je Zvezdan, a Ana mu je uz emotikone odgovorila - "Hvala ljubavi, uzmi lovu i vraćaj se. Srećno, živote". "Hoću, živote", dodao je Zvezdan.

Ana je ispod privatnih prepiski napisala svoj komentar kojim je kako i sama kaže poentirala celu situaciju.

Izvor: Instagram/ana_76___/screenshot

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić priznali su emocije koje su se kako je on istakao rodile iz prijateljstva, a zatim i poručio da ne bi voleo da njegova supruga Ana, kojoj se sve do sada kleo na večnu ljubav, uće u rijaliti za novogodišnje praznike. Novi ljubavni par ne prestaju da komentarišu ni ostali ukućani Zadruge, a Jovana Tomić Matora otkrila je Mikici Bojaniću kakve planove Zvezdan ima sa Anđelom.