Zvijezde i tračevi

OTKRIVENO OD KOGA JE ALEKS DOBILA TAJNE PORUKE! Našla tri poruke, na njima sve u šiframa - poznato i ŠTA je pisalo!

Autor Kristina Milović Izvor mondo.rs

Aleksandra Nikolić je jutros pronašla tajne poruke, nakon čega je otkriveno koji muškarac iz Zadruge joj ih je poslao.

Izvor: YouTube/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić pronašla je jutros tajne poruke u Zadruzi koje su njoj upućene, a prema tvrdnjama pojedinih zadrugara, napisao joj ih je kaskader Uroš Ćertić. U pitanju su čak tri poruke, od kojih je Aleksandra jednu pronašla u čizmi, a otkriveno je šta je pisalo u njima.

"MZ je sama rekla u Zadruzi 5 da ste bile zajedno na moru... D M. Mada, znam ja za nju, nebitno, ne brini", pisalo je u prvoj poruci.

"Nema više poruka ovdje, ovo mjesto je rizično do ja*a zbog kamera. Ako ikada budem imao nešto bitno, biće u pakli cigareta iza telefonske govornice napolju. Ne diraj Mikija ili Miljana, opusti se! Ja sam ti prijatelj, i tebi i D. Malu drži blizu, ali je go**o", napisano je na drugoj cjeduljici.

"Rekla mi je za ljubičasta neba, nemoj sluuuučjano da provali da znaš, majke mi!", piše u trećoj poruci koju je dobila Aleksandra, a koju joj je navodno poslao Uroš Ćertić.

Aleksandra se nedavno vratila u rijaliti nakon što je nekoliko dana odsustvovala zbog operacije i oporavka, a radilo se o dugoj i teškoj operaciji zamene silikona u grudima, zbog nesnosnih bolova koje je imala. Juče je bilo devet mjeseci otkako je u vezi sa Dejanom Dragojevićem, koji joj se tim povodom obratio putem društvenih mreža, budući da mu nisu dozvolili da dostavi poklone u Zadrugu.