Lifestyle

TINA IVANOVIĆ 3 PUTA OPERISANA ZBOG TUMORA, JEDNO JE SPASILO: Hvala doktoru i Bogu, sada sam ponovo ZDRAVA I LEPA

Autor Alen Kasmić Izvor mondo.rs

Folk pevačica Tina Ivanović govorila je o tumoru dojke, a svima je poslala važnu poruku.

Izvor: Instagram/tina_ivanovic_official

Danas je Nacionalni dan borbe protiv raka dojke, jednog od najučestalijih karcinoma kod žena ne samo u našoj zemlji već i u svetu. Prema poslednjim statistikama, godišnje u Srbiji oboli 4.600 žena od ove vrste maligniteta, a bitku nažalost izgubi 1.600. 

Ovim povodom mnoge poznate dame sa naše javne scene, koje su vodile bitku sa rakom, a među kojima je i pevačica Anabela Atijas, podelile su svoje iskustvo sa opakom bolešću. Tako je folk pevačica Tina Ivanović otkrila kako se ona izborila sa tumorom.

"Pričamo danas o raku dojke i preventivi, ja sam slučajno otkrila da imam neke promene u dojci. Sva moja sreća jeste u tome što sam se na vreme pregledala, i ovo je moj apel za sve žene, za sve ljude, da se kontrolišu na vreme, jer sve što se na vreme otkrije, to se i izleči", rekla je Tina u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".  

U njenom slučaju tumor je bio benigni, ali to je nije spasilo operacija. 

"Imala sam tri operacije, ali hvala dragom Bogu, sve je u redu. Sve se na vreme otkrilo, bio je dobroćudni tumor, iako su mi u početku rekli da je zloćudni u pitanju, ali se na kraju ipak ispostavilo da je dobroćudni, na moju veliku sreću. Treba imati poverenja u svog doktora i to je ključna stavka do izlečenja", reka je pevačica i zahvalila se doktoru u koga je imala puno poverenje da će je izlečiti:

"On je divan čovek i imala sam potpuno poverenje u njega. Davao mi je nadu posle prve biopsije, kad smo dobili rezultate i ispostavilo se da je benigno, svi smo danuli dušom. Sada sam, opet kažem hvala Bogu, potpuno zdrava, prava, evo vidite, lepa, prelepa", kaže pevačica. 

Pogledajte Tinine slike sa letovanja...