Region

PRIZNALI SU ZLOČIN! Ovo su osumnjičeni za ubistvo male Danke Ilić! RODITELJI I PORODICA VAN SEBE!

Autor Miloš Škrbić

Dvojica osumnjičenih u potpunosti su priznali izvršenje ovog zločina, a u toku je pretraga terena u potrazi za tijelom.

Izvor: Kurir/Nemanja Nikolić

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, nakon desetodnevne opsežne akcije, detaljnih provjera svih tragova i informacija uhapsili su S. J. (1974) i D. D. (1974), obojica iz Bora, zbog sumnje da su ubili dvogodišnju djevojčicu Danku Ilić.

Dvojica osumnjičenih u potpunosti su priznali izvršenje ovog zločina, a u toku je pretraga terena u potrazi za tijelom.

Policija nastavlja intenzivan rad na ovom slučaju, o čemu će blagovremeno obavijestiti javnost.

Izvor: Facebook/PrintScreen

Deda male Danke, Časlav Dragomirović, rekao je za Kurir da je potpuno van sebe.

"Ne znam ništa zvanično, ja sam van sebe, ne znam ni gdje mi je ćerka. Ne javlja mi se, čekam samo zvanične vijesti, ne mogu da povjerujem dok mi ne kažu kako jeste, potpuno sam van sebe", rekao je kroz plač deda ubijene djevojčice.

Roditelji ubijene djevojčice stigli su u policijsku stanicu Bor. Prvi je došao otac, koji je u vidljivom šoku, piše B92. Policija je uhapsila radnike Javnog komunalnog preduzeća ”Vodovod” Bor S. J. (50) iz sela Luka i D. D. (50) iz sela Zlot.

S. J. je službenim vozilom udario dvogodišnju Danku i usmrtio je, a zatim njeno tijelo sa kolegom ubacio u gepek vozila, nakon čega su se odvezli do divlje deponije na Starobanjskom putu. Tijelo djevojčice Danke još uvijek nije pronađeno.

Roditeljima pozlilo

Hitna pomoć stigla je ispred policijske stanice u kojoj su otac i majka ubijene Danke Ilić. Nekom je od njih pozlilo i ljekari su morali da reaguju i hitno su prebačeni u obližnji dom zdravlja. Porodica male Danke stigla je prije nekih dvadesetak minuta u policiju. Najprije otac, a potom i majka sa Dankinim dedom.

Podsjetimo, desetodnevna potraga za malom Dankom Ilić iz Bora završila se tragično. Danas je saopšteno da je dvogodišnjakinja ubijena, a da su osumnjičeni za ubistvo uhapšeni. Policija iz Bora uhapsila je radnike Javnog komunalnog preduzeća "Vodovod" Bor S. J. (50) iz sela Luka i D. D. (50) iz sela Zlot.

"S. J. je osumnjičeni da je službenim vozilom 'fiat panda' u ulici Radomira Putnika udario u pešaka, dvogodišnju Danku, i usmrtio je. Zajedno sa kolegom D. D. telo devojčice ubacili su u gepek vozila, nakon čega su se odvezli do divlje deponije na 'Starobanjskom putu' kod Bora gdje su tijelo izbacili sa desne strane puta", rekao je izvor blizak istrazi.

BONUS VIDEO: Deponija u Banjskom Polju