Region

OTAC DJEČAKA UBICE (14) PRIJETIO RODITELJU IZ RIBNIKARA! Šokantna saznanja, čovjeku rečeno da može da OSTANE BEZ ĆERKE!

Autor Aleksandar Blagić

Otac dječaka ubice (14) koji je počinio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" je prijetio ocu drugarice iz odeljenja njegove ćerke.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović/Espreso/Tamara Trajković

Otac dječaka ubice (14) koji je počinio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" 3. maja 2023. godine kada je stradalo deset osoba, devet učenika i školski čuvar, pretio je ocu drugarice iz odjeljenja njegove ćerke, saznaje "Republika". Ovu informaciju otkrio je Z.M, otac djevojčice K.M. koju je ubio dječak ubica u krvavom piru koji je šokirao Srbiju.

Djevojčica je išla u baletsku školu "Lujo Davičo", a njen otac je ispričao šokantna saznanja o porodici dječaka ubice. Otac dječaka ubice je, prema riječima Z.M, prijetio jednom roditelju iz odeljenja njegove ćerke da će da im oduzme dijete.

"Predistorija ovog događaja sa porodicom dječaka ubice je da je otac jednom roditelju iz odeljenja njihove ćerke prijetio polugama moći i da će mu oduzeti dijete. To se desilo kada je taj čovjek reagovao rekavši da sestra dječaka ubice ne može da bude predsjednik razreda njegove ćerke jer je i lično nju maltretirala. To je napisao u viber grupi, ali su svi ignorisali poruku", ispričao je Z.M.

On je dalje rekao da se to dogodilo 2022. godine kada su njegova ćerka i sestra dječaka ubice išle u četvrti razred. Naveo je takođe da se otac dječaka ubice nadobudno isticao kao osoba koja ima status "moćnog ljekara".