Region

TEŠKO RANJENA DJEVOJČICA IZ RIBNIKARA PRVI PUT IMALA ŽELJU, IDE I U ŠKOLU!

Autor Ivana Lazić

Doktorka Slavica Plavšić na Tviteru je objavila da je djevojčici koja je ranjena u masakru u školi "Vladislav Ribnikar", potreban laptop za nastavu.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Nekoliko mjeseci od masakra u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", pojedini ranjeni učenici uspjeli su da se oporave i vrate školskim aktivnostima, a doktorka Slavica Plavšić sada  je na Tviteru objavila da je djevojčici koja je teško pogođena u masakru, potreban laptop kako bi lakše pratila nastavu.

"Dragi tviter ili X svijete! Dragi prijatelji! Jedna od najteže ranjenih djevojčica u masakru 4.maja, danas je prvi put poželjela nešto. Mnogo operacija, ko zna koliko krugova pakla je prošla, danima je bila životno ugrožena.

Sada se oporavlja psihofizički. Pošla je u školu, i ide kad god može. Ali, ne može uvjiek. Postoje dani kada ne može ništa i ne želi ništa. Danas sam je kao i obično pitala: Kako si? Šta bi voljela da dobiješ od Deda Mraza?

Htjela sam da je razgalim i očekivala sam uobičajeni odgovor: "Dobro sam. Ne želim ništa." Međutim, danas je rekla da nema laptop i da joj je potreban za školu.

Možemo li da kupimo pristojan laptop ovom divnom, namučenom djetetu? Molim vas javite mi se ko može da pomogne. Hvala", napisala je ona na Tviteru. 

U komentarima ispod objave doktorke mnogi su ponudili novčanu pomoć, a pojedini su dijelili savjete koji računar je najbolje kupiti djevojčici.