Region

MILENA POPOVIĆ VIDNO POTRESENA NAPUSTILA IZGORELI STAN: Nije htela da daje izjave, čeka se policija koja završava uviđaj

Autor Katarina Saičić

Milena Popović obišla je danas popodne svoj stan u kojem je buknuo požar na Banovom Brdu i vidno potresena nije htela da odgovara na pitanja novinara.

Izvor: Prva TV

Milena Popović, državna sekretarka i udovica Olivera Ivanovića, otišla je iz stana na Banovom Brdu u kojem je noćas izbio požar. Zgradu je napustila u pratnji tri muškarca, sve vreme je gledala u pod i nije htela da daje izjave. 

Zgradu je napustila u pratnji tri muškarca sa kojma je i došla u obilazak svog doma.

Ona je, kako je objavljeno, zatekla katastrofu iz povratka iz Novog Sada u kojem je bila sa Igorom Jurićem. Tada je u šoku dala izjavu za medije.

Izvor: Instagaram/milena_bogdan

"Nemam reči, ovo je katastrofa! Igor i ja smo bili u Novom Sadu, sad sam došla u stan i sve je uništeno! Ne znam kako se ovo dogodilo, ne smem da spekulišem", izjavila je za medije.

Uviđaj je obavljen, u toku je istraga kojom će se utvrditi kako je došlo do požara. Za sada se pretpostavlja da su loše instalacije u spavaćoj sobi odgovorne za požar, ali se to tek nagađa. Inače, oko zgrade je danas bila prisutna policija. 

Komšije su, inače, izjavile danas da nisu osetile da je počeo požar, u suptornom bi odmah obavestili policiju. 

"Nismo ludi, pozvali bismo vatrogasce da smo išta osetili. Ne bismo ugrožavali našu bezbednost", rekli su susedi za "Blic".

BONUS VIDEO: