Region

KOMŠIJE OTKRILE GDJE SE KRIO MONSTRUOZNI OTAC!

Autor Aleksandar Blagić

Komšije mladića kod kojeg se krio Uroš Pašajlić otkrile su o kome je riječ kao i gdje su vidjeli oca koji je držao svoju ćerku (8) zaključanu u stanu.

Izvor: Kurir/Privatna arhiva

Uroš Pašajlić (38) uhapšen je u utorak zbog sumnje da je držao ćerku zaključanu godinama, a njegov rođak je otkrio kakav odnos je sa rodbinom imao otac kojeg je prijavila njegova partnerka Ivana L. (45) koju je on brutalno prebio. Dvije policajke pronašle su osmogodišnju djevojčicu koja je bila dezorjentisana, zbunjena i neuhranjena. Prema najnovijim informacijama, Uroš se krio u stanu svog prijatelja na Karaburmi.

"Vidio sam nižeg mladića da je došao kod komšije u goste, to je bilo prošle nedjelje još, ali od tada ga nisam vidio uopšte. Nije mi palo ni na kraj pameti, a i nekako sam ga na brzinu vidio. Ali kad sam vidio da je uhapšen ovdje kod nas, znao sam da je on", kaže jedan komšija.

Komšija dodaje da stanari zgrade nisu imali nikada problema sa muškarcem kod kojeg je Uroš navodno bio, ali da jeste djelovao izbezumljeno. Komšija je rekao sve što zna o njemu.

"Živio je u Njemačkoj, a ovo je kuća njegove majke. Ona je umrla, a njega su kasnije deportovali iz Njemačke i od tada živi ovdje. On je fin, onako povučen, radi na kompjuterima, priča nekoliko jezika. Vidio sam mu leđa, a prije toga je došao u subotu sa torbom javio se uredno i ušao, posle toga ništa. Ja nisam ni njega vidio od tada, ali sumnjam da je momak i znao zbog čega je ovaj tu, ne vjerujem da bi krio monstruma. Njega sam vidio posljednji put za vikend, dobar dan, dobar dan, sve normalno, prošetao se ovdje, dečko djeluje pristojno, odakle mu ti prijatelji ja ne znam", naveo je komšija.

Da podsjetimo, nasilje u porodici koje je otkriveno u ponedeljak šokiralo je Srbiju. Ivana L. (45) došla je u policijsku stanicu Palilula da prijavi porodično nasilje, a policiji je otkrila i da je njen nevjenčani suprug Uroš Pašajlić (38), koji je u bjekstvu i za kojim je raspisana potera, držao svoju ćerku (8) godinama zaključanu kao roba. Komšije su otkrile da otac djevojčice nije imao prijatelje, a na prozoru stana vidio novine kako niko sa ulice ne bi mogao da gleda unutra i da vidi šta se dešava.

U međuvremenu, pojavili su se njegovi snimci sa društvenih mreža, a oglasila se i njegova bivša supruga, Nevena T. koja je tvrdila da je Uroš nevin. Prvi osnovni sud u Beogradu takođe je izdao saopštenje u kojem su naveli da Urošu nije dodjeljeno samostalno čuvanje djeteta.