Region

ŠTA SE DEŠAVALO DAN PRIJE UBISTVA STUDENTKINJE IVANE? Pojavili se novi detalji istrage - Na poslu joj svratio prijatelj!

Autor Miloš Miranović Izvor mondo.rs

Samo dan prije ubistva, osumljičeni J.G. je sačekao Ivanu K. da završi smjenu na poslu.

Izvor: Instagaram/jetmir_guide_gocaj

Dan prije ubistva Ivane K. osumnjičeni J. G. čekao ju je na poslu, u kafiću gde je radila da završi smjenu, nakon čega su otišli zajedno. J. G. je bio u Beogradu dan prije nego što je Ivana ugušena, a sumnja se da ju je golim rukama ubio. Kako se sumnja, on je nakon zločina otišao u Crnu Goru. Prema podacima sa društvenih mreža J.G živi u naselju Vusanj u opštini Plav. Pretpostavlja se da su osumnjičeni i žrtva bili emotivnoj vezi.

Kako se sumnja, njegovi DNK tragovi su pronađeni u domu na Zvezdari i za sada sve ukazuje na to da je on ubica. Osumnjičeni albanski mladić dopratio je kobne večeri Ivanu kući, a nakon toga je počeo da davi djevojku tako što joj je jednom rukom začepio nos, a drugom rukom poklopio usta.

Kako bi otklonio sumnju, na društvenim mrežama se opraštao od Ivane i objavljivao zajedničke fotografije.

Pogledajte galeriju:

J.G. je prirodu odnosa sa Ivanom nazvao prijateljskom kazavši da je za nju bio spreman život da da i da su svakodnevno komunicirali. Taj momak je ocjenio da ga sumnjiče za Ivaninu smrt i pravdao se:

"Mi smo drugari sa planinarenja, a vi me optužujete samo zato što sam Albanac. Jel radite za policiju? Ivana i ja smo se čuli svaki božji dan, čak i zore dočekivali. Imala je problem sa spavanjem", rekao je on krajem decembra na pitanje Republike.

Tagovi