Region

KAVAČKI KLAN LOVI BOJOVIĆA! Luka ide svuda sa tjelohraniteljima, a ovako komunicira sa saradnicima! Zvicer izdao nalog?!

Autor Mia Radulović Izvor mondo.rs

Luka Bojović se u srijedu vratio u Srbiju nakon desetogodišnjeg služenja zatvorske kazne, a sada mu se navodno sprema ubistvo jer je na meti "kavačkog" klana.

Izvor: Kurir/Zorana Jevtić

Luka Bojović se u srijedu uveče vratio u Srbiju nakon desetogodišnjeg služenja zatvorske kazne u Španiji. On je preuzeo sve moguće mjere opreza jer mu je navodno ispisana meta na čelu. Dok je on služio kaznu u Španiji, postao je blizak "škaljarskom" klanu koji je ostao bez vođe nakon ubistva dugogodišnjeg lidera Jovana Vukotića 8. septembra.

Istražni organi sumnjaju da je vođa "kavačkog klana", Radoje Zvicer, već izdao nalog da se likvidira Luka Bojović. On je svjestan da je laka meta povratkom u Beograd i zbog toga je već obezbijedio veliki broj tjelohranitelja, a komunikaciju sa prijateljima i saradnicima vrši isključivo preko telefona svoje majke Anđelke.

Dok je putovao za Beograd, sve vrijeme je u avionu imao masku i kačket. Masku je skinuo samo dok je jeo čips. Sve vrijeme je bio na oprezu iako je doputovao iz Španije u pratnji agenata. Navodno u Beogradu planira da ostane svega nekoliko dana.