Region

MALOLJETNE UNUKE UBILE BAKU U SARAJEVU! Pokušale sve da prikriju, ali onda je urađena OBDUKCIJA! Napile se pa je UDAVILE

Autor Mia Radulović Izvor mondo.rs

U prvi mah se mislilo da je riječ o prirodnoj smrti.

Izvor: Youtube/PrintScreen

Jezivo ubistvo se dogodilo u Sarajevu kad je nastradala starija osoba, a za zločin su osumnjičene njene maloljetne unuke. Policija je uhapsila i maloljetnika koji je bio prisutan u istoj prostoriji gdje se desio zločin. 

Navodno su zajedno konzumirali alkohol te je je došlo do svađe između maloljetnica i starice, te su je one udavile.U prvi mah mislilo se da je riječ o prirodnoj smrti, ali nakon obdukcije koja je obavljena utvrđeno je da je starica ubijena, prenosi Srpskainfo. Da se desilo ubistvo potvrdio je za portal Avaza i Mirza Hadžiabdić, portparol MUP Kantona Sarajevo.

"Imajući u vidu da policijski službenici Uprave policije MUP Kantona Sarajevo, pod nadzorom Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, sprovode intenzivne mjere i radnje na rasvjetljavanju i dokumentovanju svih okolnosti vezanih za postojanje osnova sumnje da je izvršeno krivično djelo ubistva starije ženske osobe, u ovom momentu, u interesu istrage, ne možemo dati više informacija", kazao je portparol Hadžiabdić.

Kako se nezvanično saznaje, u prostorijama MUP u toku su saslušanja maloljetnih osoba.

Tagovi