Region

SAOBRAĆAJAC JE DAN PRIJE UBISTVA ZAUSTAVIO UBICU JER JE OBORIO DJEVOJKU: Izbila tuča, pokušao da pobjegne sa lica mjesta

Autor Anja Radunović Izvor mondo.rs

Mladić Đ.M. koji je ubio svoju majku je juče izazvao incident u Ruzveltovoj ulici.

Izvor: Instagram/screenshot

U Ruzveltovoj ulici, Đ.M. je bez povoda skočio na A. M. koja je bila na motociklu i oborio je. Odmah je reagovao njen prijatelj . U cilju da je zaštiti od nasilnika. Saobraćajni policajac koji je slučajno prolazio, vidio je komešanje, oboren motocikl i odmah stao kako bi sagledao situaciju, odnosno da li je nekom potrebna pomoć.

Prema riječima očevidaca, Đ. M. je pokušao da pobjegne, ali ga je saobraćajac bez upotrebe sredstava prinude zadržao do dolaska patrole Zvezdare. Podsjetimo, Đ. M. je uhapšen je jutros kao jedini osumnjičeni za ubistvo svoje majke u porodičnom stanu na Voždovcu.

Tijelo nesrećne žene je pronađeno tek jutros. Na tijelu nastradale, a kako piše u saopštenju MUP-a, vidne su povrede glave, koje joj je, kako se sumnja, Đ.M. više puta nanio tupim predmetom, te da je žena preminula od zadobijenih povreda. Njegova sestra D. M. je pre nego što je stravičan zločin otkriven, izjavila kako se brine za njihovu majku koju nekoliko dana niko nije čuo ni vidio. Telefon joj bio nedostupan, vrata stana zaključana.

Zvono na vratima stana nije radilo. I djevojka uhapšenog mladića izjavila je kako se on u posljednje vrijeme čudno ponašao, te je samo dan prije hapšenja izazvao incident u Ruzveltovoj ulici kada je iz čista mira nasrnuo na nepoznatu djevojku na motoru i oborio je, te je, nakon što je priveden u policiju, iz iste ubrzo pušten.

Tagovi