Region

ZARATILE PRVE DAME BELIVUKOVOG KLANA: Žene Velje Nevolje i Miljkovića U SVAĐI zbog ljubomore i ogovaranja?!

Autor Gordana Bojanić Izvor Kurir

Prve dame najmonstruoznijeg klana u regionu zahladile su odnose pre hapšenja muževa

Izvor: Kurir/Nikola Anđić/Kurir/printscreen

Bojana Belivuk i Tanja Miljković, supruge vođa najmonstruoznijeg klana u regionu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, koji su uhapšeni 4. februara u velikoj akciji policije, u lošim su odnosima, saznaje Kurir.

Izvor lista otkriva da su gospođe Belivuk i Miljković svoje odnose zahladile još dok su im muževi bili na slobodi.

Skupe bunde i dotjerivanje

"Iako su Veljko i Marko poslednjih nekoliko godina bili nerazdvojni i u gotovo svim zločinima za koje se terete zajedno su učestvovali, njihove ljepše polovine nisu tako bliske", kaže izvor upoznat sa slučajem i nastavlja:

Z"bog čega njih dvije ne razgovaraju nije sasvim jasno, ali izgleda da je po srijedi klasična ženska ljubomora i neko ogovaranje. Njih dvije su potpuno različiti tipovi. Tanja Miljković voli da se dotjeruje, nosi skupe bunde, fensi naočare, posjećuje frizerske salone i slično, dok Bojana Belivuk ne mari previše za te stvari, opušteniji je tip po tom pitanju", priča izvor.

Kako saznaje Kurir, njihovi zajednički poznanici su vjerovali da će se gospođe Belivuk i Miljković nakon hapšenja muževa pomiriti i ujediniti, ali to se navodno nije desilo.

"Bojana je čak pokušavala da stupi u kontakt s Tanjom, navodno je htjela da se drže zajedno, ali ova nije željela ni da čuje za to, tako da one i dalje ne razgovaraju", kaže izvor i podsjeća da su, za razliku od žena, vođe surovog klana u svemu bili zajedno.