Društvo

PEJOVIĆ KUPIO VILU U BUDVI ZA 4 MILIONA EURA!

Autor Gordana Bojanić Izvor Vijesti

Kompanija “Uniprom hoteli” biznismena Veselina Pejovića trgovala je jednu od najatraktvnijih nekretnina u Budvi, jednospratnu kuću preko puta Staroga grada, za šta je platila oko četiri miliona eura, pišu Vijesti

Veselin Pejović KAP
Izvor: MONDO/Jovana Raičević

Pejovićeva firma zaključila je kupoprodajni ugovor sa budvanskom porodicom još prije godinu, ali tek se zvanično uknjižila 30. decembra, kada je na nekretninu upisana i hipoteka.

”Hipoteka u ukupnom iznosu od 3.950.000 eura sa zabranom otuđenja, opterećenja predmetne nepokretnosti i izvršenja nakon dospjelosti potraživanja”, piše u listu nepokretrnosti u koji su Vijesti imale uvid.

Pejovićeva firma postala je vlasnik jednospratne kuće koja u prizemlju ima poslovni prosto od 82 kvadrata i dvije garaže od 43 i 21 kvadrat, stambenog prostora od 123 kvadrata na prvom spratu, kao i prizemne zgrade od 71 kvadrta, dvorišta od 444 i voćnjaka od 459 kvadrata u samoj kontakt zoni Staroga grada.

U toj kući više od deceniju bio je jedna od najpoznatijih restorana u Budvi - “Demižana”.

Pejović je vlasnik i hotela “Budva”, koji se nalazi samo stotinu metara od novokupljene nekretnine, takođe na samom šetalištu.

Nikšićki biznismen je u rekonstrukciju i dogradnju ovog hotela u uložio 20 miliona eura i svečano ga otvorio prije osam godina. “Uniprom” je bio i vlasnik bečićkog hotela “Tara”.