Crna hronika

NESTALI SVI SNIMCI LIJEPE MARINE POSLE PRIVOĐENJA ZBOG TONE I PO KOKAINA! Ko je kontroverzna ćerka Buda Banane

Autor Kristina Stevović Izvor mondo.rs

Marina Krstović je obrisala sve profile na društvenim mrežama, a i njene drugarice su isto to učinile.

Izvor: Printscreen/Instagram

Marina Krstović, ćerka Buda Banane, nestala je sa društvenih mreža, a na njima je bila veoma aktivna sve do privođenja zbog tone i po kokaina. Obrisani su njeni profili, ali i snimci na kojima se pojavljivala.

Lijepa Marina posjećivala je utakmice nakon što je njen otac Budimir Krstović 2015. godine izabran u petočlanu radnu komisiju koja je vodila KK "Partizan" do izbora novog predsjednika, pa je i videe sa ovih događaja prosleđivala na društvene mreže. Tih snimaka više nema, jer su obrisani.

Da napomenemo, nakon što je Predrag Saša Danilović podneo ostavku, u radnoj grupi bili su i Mirko Tišma, nekadašnji funkcioner Demokratske stranke, Ilija Dražić, advokat Miroslava Miškovića i bivši košarkaši Dragan Todorić i Mlađan Šilobad. Komisija u kojoj je bio i Krstović je, nekoliko mjeseci poslije Danilovićeve ostavke, jednoglasno predložila za novog predsjednika Nikolu Pekovića, nekadašnjeg igrača NBA, ali javnosti poznatog i kao kuma Duška Šarića.

Izvor: Instagram/printscreen

Inače, Marina Krstović najbolja je drugarica iz djetinjstva Kristine Bogdanović, ćerke poznatog fudbalera Radeta Bogdanovića. Kristina je influenserka, a bila je u vezi sa fotografom koji je sarađivao sa mnogim našim narodnim pevačicama. Marina je zajedno sa Kristinom, ako je sudeći po fotografijama na mrežama koje su obije nedavno ugasile, putovala svuda po svijetu, zajedno su odsjedale i u luksuznim hotelima.

Kokain zaplenjen u Crnoj Gori
Izvor: Uprava Policije CG

Sada se ne zna šta radi i gdje je Marina Krstović, ali je poznato da joj je oduzet pasoš.

Poslije privođenja, Marina Krstović je prošla poligraf, a oni i njen otac pušteni su da se brane sa slobode. Tu odluku donio je sudija za istragu podgoričkog Višeg suda, Radomir Ivanović, koji je inače u kumovskim vezama sa ovom porodicom.

"Nema dokaza da su Krstovići umiješani u ovaj šverc kokaina. Smatram da se mera pritvora određuje izuzetno, ali sam umjesto pritvora odredio mjere nadzora tako što sam im oduzeo putne isprave, tako što sam im zabranio da napuste mjesto boravka u Crnoj Gori. I da se svakog mjeseca javljaju Upravi policije", - kazao je sudija za crnogorske medije i potvrdio da je u kumstvu sa pomenutom porodicom.

Da podjsetimo, kontejner s bananama u kojem se nalazila tona i po kokaina u vrijednosti od 100 miliona eura, stigao je iz Libije 24. avgusta kasno u noć u luku Bar. Brod "MSC Charlote" dopremio je 1.400 paketa od po kilogram, koji su bili "brendriani" nazivom COVID. Ovaj fider-brod, bio je prethodno usidren u slovenačkoj luci Kopar. Brod inače iz italijanske luke Đoja Tauto preuzima kontejnere pristigle s dalekih destinacija i razvozi ih Jadranskim i Egejskim morem.

U magacinu Budimira Krstovića zaplijnjena je droga, a on je decenijama u poslu uvoza južnog voća. "San Francisco", firma koju posjeduje, poslovala je u Crnoj Gori, a od 2019. godine je u stečaju. Prema nezvaničnim informacijama, povezan je i sa firmom "Fruit World", koja je registrovana u Novoj Pazovi, a kao osnovna delatnost navodi se trgovina voćem i povrćem. U Zeti se u subotu moglo čuti da je do maja 2015. vlasnik te firme bila Zorica Krstović, a zakonski zastupnik upravo Budimir Krstović.

Budimir Krstović i njegova ćerka Marina su državljani i Srbije, gdje se, takođe njihove firme bave uvozom južnog voća.

Izvor: Twitter/printscreen/@PolicijaCG

Poslovanje Buda Krstovića

Uhapšeni Budimir Budo Krstović do 2019. godine bio je izvršni direktor podgoričke firme "San Francisko" registrovane za uvoz voća i povrća koja je sada u stečaju. Krstović, prema istraživanju Insajdera, povezan sa firmom "Fruit World", koja je registrovana u Novoj Pazovi, a kao osnovna djelatnost navodi se trgovina voćem i povrćem. Na zgradi firme koja se nalazi u Novoj Pazovi istaknuta su oba naziva firmi - i "San Francisko" i "Fruit World", piše Insajder. Vlasnik firme "Fruit World" je do maja 2015. godine bila Zorica Krstović, a zakonski zastupnik upravo Budimir Krstović. Sada je ova kompanija zvanično u vlasništvu Vedrenka Mrkića, dok je zakonski zastupnik Borko Mirotić. Budimir Krstović u Srbiji je bio vlasnik i firmi "Beoplus KBO" i "KB Agencije".

Tagovi