Skandal u Dobroti: Fotografisao se sa dvije gole žene

Autor:

Pacijent se fotografisao sa dvije gole žene

0
A- A A+
Foto: Facebook/screenshot

  Pacijent P.Đ. hospitalizovan na Sudskom odjeljenju Specijalne bolnice za psihijatriju Kotor, prije par dana objavio je na društvenoj mreži Fejsbuk fotografiju, na kojoj je u bolničkoj sobi, sa jednom nagom i drugom djelimično nagom ženskom, koja je obučena u uniformu zdravstvenog radnika, prenose mediji.

Tim povodom reagovala je Uprava bolnice, navodeći da su preduzeli sve neophodne aktivnosti u cilju utvrđivanja svih okolnosti nastanka sporne fotografije.

Kako su naveli, osnovano se sumnja da je P.Đ. je fotografisan sa dvije nepoznate ženske osobe u njihovoj ustanovi.

"Uprava bolnice je preduzela sve neophodne aktivnosti u cilju utvrđivanja svih okolnosti nastanka objavljene fotografije. U vezi navedenog obaviješteno je Ministarstvo zdravlja, područno odjeljenje Uprave policije, upućen zahtjev za izjašnjenje firmi "Vector system security" d.o.o. angažovanoj na poslovima obezbjeđenja Sudskog odjeljenja bolnice i organizovani su sastanci sa Kolegijumom ustanove i zdravstvenim osobljem zaposlenim na Sudskom odjeljenju Specijalne bolnice", naveli su u saopštenju.

S obzirom na to da je prikupljanje činjenica u toku, Uprava bolnice će nakon utvrđivanja svih okolnosti blagovremeno informisati javnost o rezultatima istrage i eventualnom pokretanju disciplinske, prekršajne ili krivične odgovornosti zaposlenog osoblja i/ili firme angažovane na poslovima obezbjeđenja.

Sve vijesti