Bolonja slavi rođendan, čestitao i Miha!

Autor:

Srpski stručnjak nije mogao da prisustvuje revijalnoj utakmici na "Dal Ari", ali se javio video porukom.

Bolonja slavi rođendan, čestitao i Miha! Foto: Gulliver/Getty images, Marco Rosi

Fudbalski klub Bolonja 3. oktobra napunio je 110 godina postojanja, a ovaj jubilej proslavlja večeras revijalnom utakmicom između legendi Bolonje i legendi Real Madrida.

Trener Bolonje Siniša Mihajlović, koji je juče napustio bolnicu gdje je završio drugi ciklus liječenja leukemije, nije mogao da prisustvuje spektaklu na stadionu Renato Dall'Ara ali se javio video porukom i poručio klubu da mu daje ogromnu snagu u njegovoj bobi sa bolešću.

"Žao mi je što ne mogu da budem sa vama tu, ali juče sam izašao iz bolnice i zaista želim da budem sa svojom suprugom i djecom. Nadam se da to razumijete. Hvala vam svima, navijačima, klubu, za sve što ste učinili za mene, za sve ovo vrijeme koje ste bili uz mene i dali mi ogromnu snagu u ovoj specifičnoj situaciji. Borim se sa bolešću i uvjeren sam da to ide dobro, dobiću ovu bitku zahvaljujući vama i mojoj porodici“, poručio je Mihajlović.

Bolonja rođendan proslavlja utakmicom u kojoj su na jednoj strani nastupile legende Bolonje poput Bepea Sinjorija, a na drugoj legende kraljevskog kluba, među kojima su Roberto Karlos i Ivan Kampo.

Među njima su i Kristijan Karembe i Klarens Sedorf, koji su igrali sa Mihajlovićem u Sampdoriji.

"Želim da pozdravim momke iz Real Madrida koji su došli da proslave 110. Rođendan Bolonje, svi građani Bolonje trebaju da su ponosni. Posebno želim da pozdravim moju braću, Kristijana Karembea i Klarensa Sedorfa, volim vas. Želim i da kažem Marku Di Vaju, da ne smijemo ovaj meč pogrešno da shvatimo. Mi moramo da pobijedimo, kao i uvijek“, završio je Miha u svom, "ratničkom“ stilu. 

Sve vijesti