On je novi dečko popularne pjevačice i ima mišiće!

Autor:

Pjevačica trenutno uživa u ljubavi.

On je novi dečko popularne pjevačice i ima mišiće! Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Dok je Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, uživala na odmoru, fotografije sa dečkom Markom isplivale su u javnost, prenose srpski mediji.

Misteriozni Marko, kako se navodi, radi kao obezbjeđenje u jednom klubu, a sa pjevačicom upoznao se sasvim slučajno, a onda i započeo romansu sa njom.

"Marko je veoma fin i kulturan dečko. Njih dvoje su se upoznali u jednoj crnogorskoj diskoteci preko ljeta, dok je on radio kao obezbjeđenje. Upoznali su se putem zajedničkih prijatelja, a on je već pri prvom susret proveo određeno vrijeme sa Senidom u bekstejdžu", rekao je izvor za "Alo" i dodao:

"Odmah su se između njih mogle primijetiti varnice. Marko se pohvalio drugovima kako je bio u društvu pjevačice, a nedugo zatim njih dvoje su uplovili u ljubavnu romansu. Senida je zaista nikad srećnija, vidi se da joj prija ljubav i da je pravi džentlmen prema njoj", ispričao je dalje izbor, a kako se dalje navodi, Marko je završio pomorsku školu, ali je na kraju ipak odlučio da radi kao obezbjeđenje po klubovima.

Sve vijesti