Obožavaoci zgroženi: "Vitni, nisi ovo zaslužila"

Autor:

Vitni Hjuston preminula je 2012. godine, a 2020. na turneju kreće njen hologram.

0
A- A A+
9. 8. 1963. Vitni Hjuston Foto: YouTube/Screenshot/Whitney Houston 9. 8. 1963. Vitni Hjuston

Muzička zvezda Vitni Hjuston preminula je 2012. godine u 49. godini života, a sada je najavljena turneja holograma pevačice pod nazivom "An Evening With Whitney: The Whitney Houston Hologram Tour" koja će sadržavati bend, plesače i prateće vokale.

Turneja bi trebalo da počne 23. januara 2020. godiene u Meksiku, a koncerti će se zatim održati i u Velikoj Britaniji, Škotskoj, Irskoj, Holandiji, Belgiji, Švajcarskoj, Nemačkoj i u još nekoliko zemalja Severne Amerike.

Njeni obožavaoci idalje tuguju za njom i ovu turneju nazivaju sramotnim načinom da se zaradi na preminuloj divi, a ne da joj se oda počast.

"Ovo nije Vitni", "Molim da mene ne terate da radim nakon što umrem", "Vitni, nisi ovo zaslužila", "Hologrami su tako jezivi", samo su neki od komentara njenih obožavalaca na društvenoj mreži Twitter.

Beživotno telo pevačice otkrili su vatrogasci i osoblje hotela na Beverli Hilsu koji su se prvi našli na mestu događaja. Iza sebe ostavila je kćerku Kristin Braun, koja je na sličan i tragičan način napustila svet tri godine kasnije.

Vitni i njen suprug Bobi Braun razveli su se 2007. godine. Oboje su bili zavisni od narkotika, za kojima je posegnula i njihova kćerka, na koju je majčina smrt ostavila teške posledice. Zbog psihičkog stanja čak je dva puta boravila u bolnici, a njeno beživotno telo pronađeno je kao i majčino - u kadi.

Za Kristinu smrt u 23. godini života krivim je proglašen njen dečko Nik Gordon, koji ju je navodno fizički i psihički maltretirao i finansiski iskorišćavao, baš kao što je Bobi zlostavljao njenu majku.

Tagovi:
Sve vijesti