Serija "Pjevačica":Ko će dobiti glavnu ulogu?

Autor:

Gaga Antonijević najavio snimanje serije o istrazi ubistva pevačice na nasipu "sa elementima paranormalnog", evo koje glumice su u trci za glavnu ulogu!

Serija "Pjevačica":Ko će dobiti glavnu ulogu? Foto: MONDO/Goran Sivački

SuperStar TV emitovaće nekoliko novih domaćih serija u produkciji Telekoma Srbija, a veliku pažnju izazvao je novi projekat Predraga Gage Antonijevića, "Pevačica".

Domaća štampa prenosi da će se za ulogu ubijene pevačice nadmetati nekoliko poznatih glumica.

Serija će pratiti istragu ubistva pevačice na nasipu, ali će imati i "elemente paranormalnog i crne magije", ranije je najavio Antonijević.

"Za sada su za ulogu Jelene Marjanović u najužem izboru Marija Petronijević, Marina Ćosić i Jana Milić Ilić. Antonijević ne može da se odluči između njih tri, ali uskoro će doneti konačnu odluku," navodi izvor "Informera".

Isti list navodi da će uloga svekra ubijene pevačice biti dodeljena Tihomiru Staniću, a još uvek nije odlučeno ko će igrati supruga ubijene pevačice.

Antonijević je tom listu kratko rekao da su kastinzi u toku, i da je rano pričati o imenima.

"U seriji će učestvovati i mnogi ljudi sa estrade, jer je ubistvo Jelene Marjanović intrigiralo celu naciju. Dovešćemo i istražitelja iz Amerike da nam pomogne oko scenarija, a za ovu seriju već postoji interesovanje u inostranstvu," rekao je on.

Sve vijesti