SKANDAL: "Nisam je tukao, pala je preko stola" (FOTO)

Autor:

Toma Panić, učesnik rijalitija Zadruga koji je prije dvije nedjelje dobio zabranu prilaska Nadeždi Biljić, tvrdi da je ona njega napala, a on nju "samo odgurnuo"!

SKANDAL: "Nisam je tukao, pala je preko stola" (FOTO) Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Maneken Toma Panić, koji je prije dvije nedjelje pretukao Nadeždu Biljić, s kojom je započeo vezu pred kamerama Pinkovog rijalitija Zadruga, juče je priveden u prekršajni sud u Beogradu, ali ne zbog ovog incidenta, što ga nije spriječilo da ipak govori o njemu.

"Desio se mali splet nesuglasica između nas dvoje - ona je mene udarila flašom u glavu, ja sam je odgurnuo, pala je preko stola, mislim da je tako zadobila one povrede po glavi", rekao je Toma Panić "Kuriru".

Rijaliti učesnik je dodao da je "krv na vratima stana bila njegova, a ne njena".

"Pogriješio sam što sam je odgurnuo, ali čovjek u takvim situacijama ne može da se kontroliše. Trebalo je da izađem iz stana. Ona sad priča kako nije bilo nikakve flaše, za sve krivi mene, ali nema veze", dodao je on.

Panić je dodao i da mu je izrečena zabrana prilaska Nadeždi, ali da je "ona pokušavala da se čuje s njim".

"Nadežda je pokušavala preko moje majke da se čuje sa mnom, ali ja neću. Zamislite da, pored svih problema, dobijem još i 60 dana zatvora, pametan čovjek to ne bi uradio".

Pjevačica je ubrzo na društvenim mrežama demantovala tvrdnje Tome Panića i napisala: "Na kraju će ispasti da sam samu sebe tukla".

Sve vijesti