Šta ostade od omiljene TV face: SAM slavio 50. rođendan

Autor:

Metju Peri, poznatiji kao Čendler iz "Prijatelja", proslavio je svoj 50. rođendan.

Šta ostade od omiljene TV face: SAM slavio 50. rođendan Foto: YouTube/screenshot/Friends

Sam.

Davno, davno, svet je "odlepio" za sitkomom "Prijatelji", priči o Moniki, Rejčel, Fibi, Čendleru, Rosu i Džoiju.

Godine su prošle, serija je odavno emitovala finale, ali verni fanovi serije i dalje čekaju nastavak. Ne, neće ga biti. Protagonisti su u više navrata to i potvrdili, ali neki i dalje misle "možda, jednog dana...".

20 miliona za reprize

Kada su prestali da snimaju serije "bacili" su se na filmove. Suvišno je pričati o karijeri Dženifer Aniston ili Kortni Koks... ali, teško i ne spomenuti Čendlerovu "propast".

Glumac Metju Peri je svojevremeno, u jednom intervjuu, priznao da se "ne seća pola epizoda" iz prve tri sezone. Već tada je bio navučen na narkotike. Kasnije se "očistio", snimao (i sećao se) i ponovo bio jedan od omiljenih "prijatelja".

Priznao je da je zarađivao milion dolara po epizodi i da se ponašao "kao roker" - lova, narkotici, tablete protiv bolova, ženske...

Nekoliko puta je išao na klinike za odvikavanje, i taman kada je mislio da je pobedio zavisnost, doživeo je nesreću na džet skiju zbog koje mu je prepisan vikodin protiv bolova. Navukao se i na njega...

"Popio sam tabletu i shvatio da se nikad bolje nisam osećao", rekao je glumac koji je pred kamerama, uz "Prijatelje" proveo deset godina. Kasnije - uspeo je. Uspešno je završio snimanje serije i bio "glavni krivac" za dovođenje Brusa Vilisa u "Prijatelje" - "izgubio je opkladu, jednostavno", rekao je Peri.

Poslednje vesti koje se tiču Čendlera jesu one kojima je iznenadio na društvenim mrežama - nekoliko meseci je proveo u bolnici jer je oboleo od akutnog pankreatitisa.

Američki mediji pišu o tome kako ga je "Holivud zaboravio", a paparaci fotkaju da je danas, na 50. rođendan, šetao sam po gradu.

Aktivan je na Twitteru, gde je danas jednostavno objavio "50", ali i poručio "svim 23-godišnjacima da izgledaju savršeno i da bi trebalo da siđu sa sprava u teretani".

Podsetite se najboljih Čendlerovih momenata:

Izvor: YouTube/Sagar Taneja

Tagovi:
Sve vijesti