Primera POČINJE, Real na ostrvu:Zidan NI RIJEČ o Joviću

Autor:

Špansko prvenstvo počinje u subotu. Da li će Luka odmah dobiti šansu da pokaže šta zna?

0
A- A A+
Luka Jović, Jović, Jovic Foto: Tanjug/AP/Gregorio Borgia

Luka Jović došao je ovog ljeta u Madrid uz veliko interesovanje navijača i predstavljen je na glamuroznoj promociji na stadionu "Santjago Bernabeu".

Međutim, njegove prve pripreme u "kraljevskom klubu" nisu prošle kako je želio, jer se najprije povrijedio na turneji u SAD, a potom nije uspio da postigne gol koji bi mu značajno olakšao navikavanje.

Povrh toga, jedan tabloidni portal u Španiji objavio je vijest da je trener Zinedin Zidan već riješio da ga se odrekne (?!), a ta vijest prenijeta je brzo u Srbiji, pa potom "vraćena" na Pirineje.

Zato je bilo interesantno sačekati današnju (petak) konferenciju za novinare "Zizua", na kojoj je govorio o prvoj takmičarskoj utakmici u novoj sezoni - protiv Selte u gostima (subota, 17 časova).

Tokom 20 minuta razgovora niko među španskim novinarima nije postavio pitanje o navodnom Lukinom odlasku, kao što ni Zidan nije iznosio tu temu "na sto".

Čini se da Jovićev status ipak ne bi ni trebalo dovoditi u pitanje, koliko god to bilo nepotrebno naglašavati nakon što je stigao u Real prije samo mjesec i po, u transferu od 60 miliona eura.

Dakle, na redu je start sezone, a Luka će prvog dana vikenda imati šansu za "pravi", takmičarski debi u dresu "kraljevskog kluba".

Sve vijesti